Anyukák, ti megeszitek a maradékot a gyerek után? Vagy az összetrancsírozott kekszet, ezt-azt a kezéből? A kenyeret, miután beleharapott már, stb.
Ha csak valamibe beleharapott, azt megeszem. De ahogy nem etetem őt az én számból (olvastam itt már olyat, hogy valaki előrágta a kaját a babájának - fujjj...), úgy én sem eszem az ő szájából. Ha az ebédet/vacsorát meghagyta, és tudom, hogy neki már nem adok belőle többet, akkor azt is megeszem.
De a tök nyálas, félig megcsócsált dolgokat ha már nem kéri, a kukában landoltatom.
Mint az első.
Ha összenyomorgatott, nyálas, kiköpött stb akkor kuka.
De ha marad a tányérján, vagy beleharapott a kenyérbe de nem kell neki, azt megeszem.
Csak azt az etelt eszem meg a gyerek utan, amirol le tudom valasztani a ragasat. Pld. kifli, szendvics.
Nem szeretek pocsekolni, de konyhamalac sem vagyok, hogy azt egyem, amit mas meghagy.
Én is úgy teszek, mint az első.
Ha nem tocsog a nyáltól, nem esik nehezemre megenni a meghagyott kekszet, pogácsát stb...
A főtt kaját én mindig a hűtőbe rakom, hátha este még megeszi, ha nem kéri, megeszem.
Egyébként a férjemmel egy pohárból iszunk. Nem azért, mert nincs több, hanem így alakult. Általában vendégségben is, nem csak itthon. Mondjuk étteremben nem tenném. :)
Ja étterem... én meg pont ott vagyok finnyás, vendéglátásban dolgozunk, látom mi miből készül... ha nem muszáj nem eszek étteremben.
van aki a tápszert kiszopizza a gyerek után a cumisüvegből.
brrrr :S
én semmit se tudok megenni, inni, senki után.
pl. fagyit kóstolni máséból, csak egy nyalás.fújjjjjj.
Köszönöm szépen a válaszokat! örülök, hogy nem vagyok egyedül:) bár éppen ma muszáj volt kompromisszumot kötnöm, mert a félig megcsócsált kiflijét mindenáron a számba akarta gyömöszölni és a kis piszok kiszúrta, hogy kamuzok, csak úgy teszek, mintha ettem volna belőle, úgyhogy muszáj volt megennem:) nem haltam bele, ő meg olyan boldog volt, vigyorgott, mint a vadalma:)
kedves utolsó: még hogy fagyit valaki után? nagyon-nagyon esetleg a férjem után, de az sem esne túl jól, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!