Tapasztaltak adnak tanácsot?
A párommal azt hittem minden szép és jó, talán én jobban szeretem mint kellene (vagy mint ő engem)
ma ültünk a hintába, beszélgettünk és közölte velem valahogy, azt sem tudom hogy tértünk ki ide, hogy "nem kap tőlem levegőt" mihelyst kimondta, egyből néztem egyet, sőt majdnem lehasaltam, na aztán mondta nem jüól fejezte ki magát, de ő csak arra gondolt hogy én túlságosan nem bízok meg benne???!! Szót szót követett és csak annyit mondtam rá hogy hogyan kérheti azt hogy megbízzakj benne mikor piti hazugságaival folyton folyvást lebukik, csak kettőt mondok a sok millióból, néztem a bulifotokat mikor megpillantottam a párom az egyik képen, felhívtam kérdeztem volt-e bulizni, csak egyet hajtott hogy ő bizony nem volt, mondom hogyan kerültél fel rá, na mindegy végső soron bevallotta -.- másik hazugsága ami szintén pitiáner hogy elmentem hozzá, ő nem votl otthon felhívtam kérdeztem hol van, mondta otthon közbe meg nem, mindegy is az hogy hol volt de ő ebben is képes volt hazudni!
Na mindegy végülis nagy gond nincs nem leszek matrica nem ragadok rá, de azért érdekelnének tapasztaltabb emberek akik hasonló cipőben jártak hogy milyen tanáccsal látnának el??!!! Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!