Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok valami tanácsot,...

Adnátok valami tanácsot, nagyon el vagyok szontyolodva?

Figyelt kérdés

A barátommal távkapcsolatban élünk annak minden nehézségével együtt. Tudtuk, h kibírjuk és h 100%osan hűségesek leszünk egymáshoz. Mindig voltak nehéz szakaszok, de átvészeltük. Most a finishben vagyunk, még 2hónap van hátra és összeköltözhetünk. És épp most, mikor már látszik a vége, azt érzem, h elkezdtünk elhidegülni.

Tudom hi hibás vagyok, mert rengeteget panaszkodtam mostanában. Úgy érzem már nem érzi szükségét h küzdjön értem, már nem vagyok számára olyan izgalmas. Pedig nem vagyok az a monoton típus de mindegy.

Mindent megbeszélünk, ezt is elmondtam neki. Szerinte ilyenről nincs szó, nem azt mondja h hülyeséget beszélek, csak h nem vette észre.

nem akarok minden felelősséget magamra vállalni de úgy érzem h a saját viselkedésemmel rákényszerítem ezt a szerepet. De fogalmam sincs h így távolról h viselkedjek úgy h felrázzam!?

Hálásan köszönöm a válaszokat

21l

2012. máj. 3. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
szerinem addig beszélgessetek amennyit csak tudtok neten, meg ha módod van rá(értsd: anyagilag megengedheted magadnak) akkor telón... aztán 2 hónap nem sok... hamar elreppen...
2012. máj. 4. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a párod szerint nem igaz az aggodalmad, akkor könnyen lehet, hogy csak már kicsit belefáradtál, és túlkombinálsz. Valljuk be, mi nők hajlamosak vagyunk rá.

Biztos azért van ez, mert már közel a cél. Légy kitartó, már nincs sok hátra! Addig is ne engedd befurakodni a gondolataidba a negatív képzeteket. Beszéljetek minél többször!

2012. máj. 4. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
hátszerintem ne ezzel foglalkozz a nap minden órájában, hanem élj egy kis saját életet (nem feltétlen bulizásra gondolok) kirándulj, láss dolgokat és meséld el neki. vagy ha nem csinálsz semmit, ROHADTUL ERŐLTESD MEG MAGAD és mondd el a napod pozitív oldalát. ne neki panaszkodj hanem a barátnőidnek. mesélj jó dolgokat a napodról, tegyél róla hogy történjenek jó dolgok körülötted és akkor ujra érdekes leszel neki is.
2012. máj. 4. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mit kattog az agyad feleslegesen?
2012. máj. 4. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak tudatalatt beképzeled magadnak,mert félsz az összeköltözéstől!

Nyugodj meg,és vegyél egy mély levegőt.Amint valami rossz gondolatod támad, számolj el magadban tízig!

2012. máj. 4. 11:59
 6/6 A kérdező kommentje:

szakított jól éreztem...

köszi a segítséget

2012. máj. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!