Hogyan értessem meg a feleségemmel, hogy nincs pénzünk mindenből az egészségeset venni?
A feleségem körülbelül 2 hónapja talált egy oldalt ami az egészséges életmódot hirdeti, bár szerintem elég szélsőséges. A feleségem azóta nem eszik fehér cukrot és állandóan arról beszél, hogy az milyen egészségtelen. Barna kenyeret vesz csak a családnak és a gyerekeket és engem is bevon ebbe az egészség mániába. Most pedig méregtelenítést csinál... 3 napig csak gyümölcs és zöldség leveket ivott, a vége az lett, hogy rosszul lett..Írt az oldalra, azok pedig azt válaszolták, hogy most kezd a szervezete a sok éves mérgektől felszabadulni. Én kezdem azt hinni, hogy ez az egész nem egészséges hanem pont az ellenkezője. A másik az anyagiak. Ezek a bio dolgok elég drágák és nekünk nem futja ezekre. Amikor ezt kezdtem mondani neki, azt válaszolta, hogy ha nem étkezünk egészségesen betegek leszünk a gyógyszerek pedig drágábbak. Ti mit tennétek a helyemben?
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!