Hazamennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A kedves férjem kitalálta, hogy menjek haza legalább 2 hétre a gyerekekkel, hogy ő tudjon nyugodtan dolgozni meg lomtalanítani a lakásban. Sok határidős munkájuk van, oké. Itthon is elférne már egy alapos kacatmentesítés. A gyerekek is élveznék.
Viszont nekem ott bűzlik a dolog, hogy mióta ezt kigondolta, minden nap megkérdezi, hogy na mikor megyünk már, és még meg van sértődve, hogy én némi hátsó szándékot sejtek ebben az egészben. Tényleg én vagyok nem normális paranoiás?
2012. máj. 10. 02:42
21/27 anonim válasza:
Mármint hozzá vissza ,,haza,, nem mész a második hét után.
23/27 A kérdező kommentje:
Nem mentem haza... viszont kezd összeállni a kép, ami nem jó hír, de egyelőre semmi bizonyító erejű dolgot nem tudok.
Köszönöm az érdeklődést, jól esett! :)
2012. máj. 15. 22:41
24/27 anonim válasza:
Gondolok rátok! Majd írj még! Fel a fejjel! :)
25/27 anonim válasza:
szerintem nézd meg a mobilját, hogy kit hív legsűrűbben
26/27 anonim válasza:
A teló megnézése jó ötlet,de elég azt megfigyelni hogy a telóját ott hagyja e a szobában, vagy még a wc re is magával viszi e.
27/27 anonim válasza:
Kiderült már hogy miért akarta hogy menjetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!