Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem elhagyott egy 18...

A vőlegényem elhagyott egy 18 évesért, ti hogy dolgoznátok fel?

Figyelt kérdés
5 éve voltunk együtt, szerettünk volna gyereket is. Ingázik a munkahelye és a lakhelye közt és a buszon találkozott egy kiscsajjal, akivel elkezdtek beszélgetni és ez már kb 3 hónapja tartott. A lány 18 éves, még iskolás, képtelen vagyok felfogni, hogy miért pont az én 30 éves barátom kellett neki, aki se nem gazdag, se nem annyira fiatal. Azzal hagyott ott, hogy neki ez az élet sok és másra vágyik. Napok óta csak nézek magam elé és nem érte, hogy mit rontottam el. Egy hulladéknak érzem magam.
2012. máj. 9. 23:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%

Csak futólag olvastam bele egy-két kommentbe... számomra érthetetlenek ezek a megjegyzések hogy "tudattad-e a lánnyal mit tett tönkre" meg hasonlók... ezeket nagyon tapasztalatlan emberek írhatták,többnyire tizen-huszoneleje lányok sztem.

A szóban forgó 18 éves lány semmiről nem tehet.Nem ő a mumus,nem miatta ment szét a kapcsolatod.A fiúd már nyitott volt egy új felé vagy ha úgy tetszik a fiú már elfordult tőled és kereste az új lehetőséget.Tudod miért?Vagy nem működött valójában a kapcsolatotok,vagy csak TE hitted hogy működik vagy pedig kimerült.Az idővel mindketten megváltoztatok de nem egy irányba.Ilyenkor jön igenis a váltás.Ez most egy 18 éves képében jött el,de eljöhetett volna akárki képében.Nekem vannak barátaim akik 50,60 évesen válnak el,30 évnyi házasság után... akkor te a 30cal még jó helyzetben is agy,hiszen bőven van időd találni valakit.

Ezt a szerencsétlen 18 évest meg hagyjátok már békén,nem ő miatta szakítottak,hanem mert nem működött már a kapcsolatuk.Ha nem lett volna ott ez a 18 éves,lett volna más helyette.

Amúgy halkan megjegyzem hogy 100% hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk.Egy 30as önálló férfi és egy szüleivel lakó diák...háááát necces.A nagy szerelem,a sok szex az pár hónap alatt ellobban de utána hogyan tovább?Nem lesz abból se semmi,ha ez megnyugtat.

2012. máj. 10. 09:02
 22/30 anonim ***** válasza:
56%

Most imponál neki, hogy egy ilyen kis fiatal pipi ajnározza.

Aztán a fiatal pipi elmegy főiskolára, ott szépen megismerkedik egy rakat szimpatikus, korabeli, rámenős fiatalemberrel, akiknek nagy valószínűséggel hagyja majd, hogy részegen szétcuccolják minden lukát. Ez csak idő kérdése, a csaj túl fiatal, úgyis élni akar majd, hiszen kitárul előtte világ, most lett csak felnőtt, nem fog lehorgonyozni mellette, főleg nem, ha ilyen könnyen ismerkedik akár egy buszon is.

A (volt) vőlegényed nyilván ezzel tisztában van, csak most még nem fogja föl teljesen, de majd akkor a féltékenységtől szép jeleneteket fog rendezni, ami nyilván hót ciki egy főiskolás lánynak főleg a haverjai előtt.

A lány majd szépen megunja aztán lapátra teszi miután majd hozzád fog menni sírni, mert azt fogja hinni, hogy még barátok vagytok. Te meg szépen fel sem veszed neki a telefont, mert nem szabad az ilyen játékokba belemenni, ráadásul addigra már lesz egy új kapcsolatod.

Nem Te vagy hulladék.

Te ezt tudomásul veszed és most szépen elmész vásárolni, fodrászhoz vagy kozmetikushoz, úszni, biciklizni, fitnesz terembe, kirándulni a barátaiddal, bulizni, nyaralni, wellnesselni, felregisztrálsz ismerkedős honlapokra, ismerkedsz, beszélgetsz, utazol, megnézed az ország nevezetességeit, masszíroztatsz, udvaroltatsz magadnak egy csomó jóképű fiatalemberrel, persze szigorúan egyszerre, lefekszel azzal amelyik tetszik, élvezed és elégedett vagy magaddal. Aztán ha valami komolyra fordul, akkor annak is örülsz.

Az élet nem állt meg. Egy ilyen férfi nem pótolhatatlan. Ezt biztosan tudom. Már én is pótoltam néhányat.

Neked nem vele kell leélned az életed. Most el kellett hagynia, hogy végre jöhessen az aminek jönnie kell. Ez csak jó. De erre majd később jössz rá.

2012. máj. 10. 09:39
 23/30 A kérdező kommentje:
Attól félek, nem valószínű, hogy őt előbb megunná, mint engem. Egy 30 körüli, mindennapi stressztől megtört nő nem versenyezhet egy fiatal, szinte még gyerekkel, akin nem látszódnak meg a gondok. Megjelentek az első ráncok, nem vagyok már csúcsformában. Igazából nem tudom, hogy kellek-e még valakinek. Minden pasi ezt a korosztályt nézegeti, mert tényleg ők a legszebbek. Azt mondta, vele mély dolgokról tud beszélgetni és lelkileg közel érzi magához. Ez meg a legrosszabb dolog, amit mondhatott, mert ezek szerint én 5 évig csak pótlék voltam, amíg várt az igazira..
2012. máj. 10. 10:03
 24/30 A kérdező kommentje:
De természetesen elolvastam és tudomásul vettem, de még elég friss a dolog és nem tudom reálisan átgondolni, az érzelmeim vezetnek..igazad van, a szórakozás tényleg elterelheti a figyelmem, csak még kell egy kis idő, amíg erőt gyűjtök.
2012. máj. 10. 10:22
 25/30 anonim ***** válasza:
87%

A 9:02-es válaszadó leírta mindazt, amit meg akatam fogalmazni, örülök, hogy más is van hozzám hasonló véleménnyel.

Idővel halványul a fájdalom, elmúlni nehezen vagy soha nem fog. Az egyik kommentedben írod, hogy "már túl idős vagy, hogy mindent előről kezdj", ez nem igaz, bár nem írod a korodat, az sejthető, hogy még nincs gyereked, nem voltál férjnél, így ezt a kijelentést felejtsd el. Ahogy mondani szokták: "Jön majd jobb!" Ez közhelynek tűnik, egy cserbenhagyásos szakítás után pedig valószínű, hogy hülyeségnek is, de így van.

2012. máj. 10. 12:05
 26/30 anonim ***** válasza:
54%

Te kérdező el vagy tájolva!30 évesen nem vagy még messze öreg.Ráadásul PÁRKAPCSOLAT szempontjából sokkal értékesebb vagy mint a 20 éves kis libucik.

A nagyobb korkülönbséggel bíro kapcsolatok 90 %ban a szexről szólnak,melyik fivckó nem szeret hetyegni egy fiatal csajjal?De többet nyilván nem várnak attól a kapcsolattól.Ez inkább pont hogy a 18 évesnek rossz,mert ő hisz a kapcsolatban,ő szerelmes lesz és ő sokkal jobban megszenvedi majd ha a srác lelép egy-két hónap múlva.Ráadásul egy 18 évessel összeköltözni,aki nem vezett még háztatrtást,nem tud főzni,egyedül ügyetintézni,az elég lehetetlen dolog.A 18 éveseknek még a tiniszerelem való.

2012. máj. 10. 13:36
 27/30 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem te tűnem feltétlen rontottál el valamit. Csak egyszerűen nem találtatok, és így még mindig jobb, mint hogyha házasság után hagy el, netán elkezd csalni.
2012. máj. 10. 13:41
 28/30 anonim ***** válasza:

15-ös. Ez épp csak nehezíti a kérdező dolgát, legalábbis én így jártam, bár én feldolgoztam, és nem volt méy csak kezdeti dolog.

Kérdező

Természetes, hogy magad alatt vagy, csak hidd el, hogy nem maradsz ott mindig. Az idő, és annak a hasznosan bánásával, azaz nem sopánkodással, nem akarása dolgoknak amiket úgysem kaphatsz meg - azzal tudsz ebből kijönni.

És igenis ennyi idősen még fiatal vagy és találni fogsz magadnak párt, de ehhez esélyt kell magadnak adj.

Most hogy ez történt, tudod, hogy miért nem kell őt szeresd. Aki így megbántja a másikat, az nem érdemli meg a szeretetedet, próbálj erre gondolni, és lekötni egész mással a gondolataidat.

Nem biztos, hogy elrontottál bármit is. Ez így alakult, más érzelmeit, gondolkodását nem lehet irányítani. Azt nem mondom, hogy örülj, de az is biztos, hgy jobb most, mint egy két gyermek után történik meg az ilyen.

Veled nincs baj( különösebb gondolom, ilyesmi megtörténik) nyisd ki a szemed és szived újra mások felé.

2012. máj. 10. 15:22
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

Most biztos le fognak pontozni, de nekem úgy látszik teljesen más a véleményem. Elhagyni bármikor bárki elhagyhat. Nem kötelező együtt lenni és nem bűn elválni. Megcsalni nem csalt meg ha jól értem hanem megmondta és szakítottatok. Tudom, hogy neked fáj, de ehhez bármikor bárkinek joga van. Ha neki ez a vágya, akkor ez. Veled is ugyanúgy megtörténhet.

18 éves "kiscsaj" meg ugyanúgy ember mint ti meg a többiek. Nem tökéletes, mint ahogy egy 50 éves ember sem tökéletes, és a kornak egy ponttól baromira nem sok köze van ahhoz, hogy ki milyen jó, okos vagy érett. Ennyi idősen minden joga megvan ahhoz, hogy egy 30 éves férfival legyen és még arra is van esély, hogy 'agyilag' is érett. Miért is ne lehetne? Tehet arról, hogy szerelmesek egymásba? Le kéne tagadni? Vagy ha nem is azok, akkor is miért kéne megtagadni a saját vágyait? Nem arról van szó, hogy beijedt a felnőttségtől és minden nőt meg akar d*gni, csupán valaki más tetszett meg neki.

Én nem értem, hogy miért kell szídni a lányt vagy az exbarátot. Nem tettek semmi rosszat. Persze a kérdezőnek fáj, és tudom, hogy milyen, mert velem is szakított a nagy szerelem, de ettől függetlenül a másik kettő nem tett semmi rosszat. Az meg már ne haragudj, de a saját hibád/butaságod ha "hulladéknak" érzed magad. Az önbecsülésed a saját dolgod és nem azt kell várni, hogy majd valaki más rendbehozza mert akkor várhatsz az idők végezetéig.

2012. máj. 10. 17:13
 30/30 anonim ***** válasza:
83%
Én 20 éves vagyok és elég nagy baromságot írt, aki azt állítja, hogy egy 18 éves nem tud főzni, csak bulizásból áll az élete és semmi komolyság nincs benne. Én ennyi idősen a továbbtanuláson gondolkodtam erősen, tudtam elég jól főzni és elbeszélgettem idősebbekkel érett dolgokról. És én többnyire ilyen lányokat ismerek, tehát néhányan nagyon el vannak tévedve. Valószínűleg lelkileg közel kerültek egymáshoz.
2012. máj. 10. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!