A vőlegényem elhagyott egy 18 évesért, ti hogy dolgoznátok fel?
"...Ismered a kislányt? Tudattad vele, hogy 5 év után "miatta" hagyott ott? Lehetségesnek tartod, hogy hazudik erről neki a fiú?..."
Most így utólag nem mindegy? Neked még kellene egy ilyen pár?
Nekem nem!!!
Ha engem átvert valaki, pl. egy hentes, akkor annak hírverést csinálok. Pl. kifestem az ajtajára, hogy vigyázz, a hentes csal!
Ha ez egy bank, akkor is teszek róla, hogy ha én már így jártam, más ne járhasson így!
Sorközösségben vagyunk, az isten áldjon meg!!!
Ha időben találkozik KÉT együttjárás - pl. ha ugy tudom, hogy velem szerdáig járt, és csutortoktol mással -, akkor mindenképp KÖZÖS ügyünk van avval a másik lánnnyal!
Pláne ha sejthető, hogy a férfi becsapott engem!
Kötelességemnek érzem figyelmeztetni az esetlges sorstársat, illetve EGYEZTETNI az infókat fontos NEKEM, MAGAM miatt, hogy tisztán lássak, mi történt valojában!
Hátha nem is csak csütörtökön kezdődőtt az ő románcuk, ahogy engem tájékoztatott a fiú!!!...
Minden apró részlet fontos!
"Neked még kellene egy ilyen pár?"
Számomra egy ilyen sztori 95%-ban pont nem arról szól, hogy eldöntsem, kell-e párnak. Számomra nem az egy párkapcsolat értelme, hogy mennyire tudom vele megvalósítani földi ambícióimat, mivel azok nekem nincsenek.
Sokkal inkább egy profilozási feladat, filózófiai feladvány, kozmikus kapcsolódás.
Érted?
Engem ez a része érdekelne.
A jellemrajz része.
Engem a fiú személyisége érdekel.
Sokkal jobb számomra egy ilyen személyiség, mint egy unalmas, amit értek.
Érted?
És ahogy latom, a többi nő is így van evvel.
Tudom, hogy most csak a rosszat éled meg, de a jó hír, hogy még időben kiderült a turpisság.
Gyászold meg a kapcsolatot majd lépj tovább.
Ha a jegyességetek alatt nem volt tartása (mert csak tartás kérdése lett volna, hogy nem nézegeti a lányt, nem kacérkodik a gondolattal, hogy mi lenne ha..., és legfőképp: nem szólítja meg.), akkor mi lett volna a házasságotok alatt. Erre gondolj, és arra, hogy még egyedül is jobb, mint azzal együttélni, hogy a férjed kislányokat hajkurászik.
Mondják, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni. Akik ezt állítják, gyengék egytől egyig. Nem ér nekik a biztonságuk, az érzelmi közösségük annyit, hogy az ilyen kis fellángolásokat elnyomják magukban. Ő akart házasodni?! Aki erre nem képes/hajlandó, az ne is kacérkodjon a házasság gondolatával. Egy gyenge kis ürügy és már lép is félre. Én azt mondom, bizonyos szempontból jól is jártál.
Nem férjnek való. Igazságszerint kevés a házasságra alkalmas férfi és nő. Mindenesetre én kívánom, hogy találd meg a számításod! Szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!