Van itt olyan ember, aki nem szereti az apját? Mit kell elkövetnie egy apának ahhoz, hogy a gyereke ne szeresse?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 17:33
31/33 anonim válasza:
Az én apukám az apukám. Lehet, hogy valamikor összeveszünk és szidjuk egymást, de titokban szerintem ő ismer a legjobban. Az egyik legfontosabb ember az életemben.
32/33 anonim válasza:
En sem ismerem az en apukamat.Pedig nagyon szeretnem.Elvalt Anyatol, amikor en meg nagyon kicsi voltam(1 eves) es kiment kulfoldre.Allitolag dolgozni, de senki nem tudja, hogy vegulis mit csinalt ott, mert 22 eve meg egyszer sem jott haza.Eleinte kuldozgetett kepeslapokat, aztan kb 5 eves koromtol 15 eves koromig nem irt egy sort sem.Aztan kuldott megint egy lapot, de mar nem nekem, hanem nagymamamnak(az anyukajanak).Ezutan megint vagy 6 ev szunet, es most irt ujevkor, de megint csak a mamamnak.Szoval ugy tunik, nem emlekszik mar ram:-( Nekem egyebkent nagyon hianyzott egesz eletemben, es nagyon szeretnek vele talalkozni, hiaba hagyott itt minket.Es nem ertem, hogy hogy birja valaki azt elviselni, hogy nem is ismeri a lanyat.En biztos nem tennek ilyet, pedig allitolag nagyon hasonlitunk, kulsore, meg belsore is.Ja, amikor elment, es nagymamam elkuldte rolam az elso fenykepeket, azt irta neki a hatuljara, hogy "kisfiam, ez a szomszed kislany, tudod"...:-S Csak nehogy veletlen kitudodjon, hogy a draga kisfianak mar van gyereke...
33/33 anonim válasza:
Én szeretem, de nem láttam 10 éve. Lehet, hogy már nem is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!