Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Nagyon...

Most mit csináljak? Nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés
Ma délután elmentem barátnőmékhez, 2 körül és olyan 7 felé értem haza, anyukám addig elment bevásárolni. Vacsora közben megkérdeztem, hogy mi újság volt, sikerült-e mindent megvenni, és elkezdte mesélni, hogy hazafelé találkozott XY-nal és azt ezt és azt mondta. Utána mégegyszer elmesélte ugyanezt, majd amikor harmadjára kezdte újra 10 percen belül, már rászóltam, hogy értettem elsőre. És úgy mesélte el, mintha még nem mondta volna. Most este bejött jó éjszakát kívánni, és mégegyszer elkezdte mesélni, hogy találkozott XY-nal és hogy mit mondott. Nem tudom, hogy ivott-e, vagy mi lehet a baj? Vagy csak én ijedtem meg túlságosan? Nagyon bizarr volt, mert ilyet nem szokott csinálni.
2012. máj. 4. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a pia lesz az szerintem.
2012. máj. 4. 22:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy "csak" az. Nem szeretném, hogy az anyukámnak bármi problémája legyen. Ezt még kibírom.
2012. máj. 4. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Leirtad a megfejtést.

Idegileg ki van,és ivott is.

A kettő együtt okoz ilyet.

ezt kialussza holnapra,nyugi.

Az idegileg kilevéssel és az ivással viszonyt kezdeni kell valamit.

Apukád,nagyszülő segiteni?

2012. máj. 4. 22:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Apu már nagyon régen elköltözött innen, elváltak, nagymamám pedig messze lakik sajnos :(
2012. máj. 5. 11:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Mára amúgy úgy látom, jobban van. Próbálok neki segíteni, beszélgetni vele, remélem, az segíteni fog. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és hogy segítettetek este kicsit megnyugodni!
2012. máj. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!