Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl, hogy kiderül...

Hogyan éljem túl, hogy kiderült a legjobb barátnőmnek és a férjemnek viszonya van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most is bőgök miközben írok. Adva van a legjobb barátnőm. Általános óta, kb 10 éve azok vagyunk. Az ő pasija az én öcsém. Otthon van a 1,5éves kisfiúkkal. Elég sűrűn összejártunk 4-en, hiszen a testvérem és a legjobb barátnőm (volt.) Az öcsém éjszakás műszakba dolgozik, múlt héten belázasodott este 10 körül és a főnöke hazaküldte. És majdnem rosszul lett, ugyanis az én drága férjemet találta a közös ágyukba! Első felindulásából majdnem agyonverte az (ex) párom. Azóta kiderült, hogy 6 hónapja(!!) viszonyuk van, töredelmesen bevallottak mindent. Arra a kérdésre, hogy miért, a barátnőm azt felelte, hogy unatkozott otthon (?), kalandot akart, a férjem is azt mondta izgalomra vágyott 5 éve vagyunk együtt, 3 hónapja volt az esküvőnk és a csaj volt a koszsorúslányom!! Én akkora egy idióta majomnak érzem magam........... Úgy kezdődött az egész, hogy facebookon elkezdetek beszélgetni, a lány egész nap fent van, és megbeszélték, hogy találkoznak. Tudtam a csajról hogy fiatal korába sok pasit "meghódított", de ezt sose gondoltam volna!! Mindig ott voltunk egymásnak.... Hogy éljem túl? Elvesztettem a legjobb barátnőm a férjem és bónuszba végig kell néznem ahogy összeroppant az öcsém, és ott a 1,5 éves unokaöcsém. Hogy lehetnek ilyen aljas férgek???
2012. máj. 4. 19:06
1 2 3 4 5
 41/46 Nemeszisz válasza:
58%
Az idő az egyetlen megoldás.... könnyebb lesz , de sajnos sosem fogod elfelejteni... kár hogy nem előbb derült ki... , viszont jobb h nem később.... pl. ha nektek is lett volna már gyerek... De nagyon undorító... bennem is egyre kevesebb a remény h boldog életet élhetek ... mert ma már az embernek nincs értéke.. nincs tisztelet... nincs semmi... csak a nagy kell a változatosság szövegek... és hasonlók.... pffff... elkeserítő ....
2012. máj. 8. 20:25
 42/46 anonim ***** válasza:
Hogyan alakult az életed?
2012. okt. 14. 23:16
 43/46 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet, kedves kérdező?:)
2012. okt. 15. 17:13
 44/46 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező ? Sikerült túllépned a dolgon?
2015. febr. 23. 16:34
 45/46 anonim ***** válasza:
Szia! Hol tart az ügyetek? Sikerült talpraállni?
2017. szept. 11. 01:53
 46/46 anonim ***** válasza:
#25-ös kérdéseit egy párterapeuta vagy egy pszichológus is fel szokta tenni. Igaz, finomabban, de a lényeg ugyanaz.
2018. febr. 22. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!