Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl, hogy kiderül...

Hogyan éljem túl, hogy kiderült a legjobb barátnőmnek és a férjemnek viszonya van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most is bőgök miközben írok. Adva van a legjobb barátnőm. Általános óta, kb 10 éve azok vagyunk. Az ő pasija az én öcsém. Otthon van a 1,5éves kisfiúkkal. Elég sűrűn összejártunk 4-en, hiszen a testvérem és a legjobb barátnőm (volt.) Az öcsém éjszakás műszakba dolgozik, múlt héten belázasodott este 10 körül és a főnöke hazaküldte. És majdnem rosszul lett, ugyanis az én drága férjemet találta a közös ágyukba! Első felindulásából majdnem agyonverte az (ex) párom. Azóta kiderült, hogy 6 hónapja(!!) viszonyuk van, töredelmesen bevallottak mindent. Arra a kérdésre, hogy miért, a barátnőm azt felelte, hogy unatkozott otthon (?), kalandot akart, a férjem is azt mondta izgalomra vágyott 5 éve vagyunk együtt, 3 hónapja volt az esküvőnk és a csaj volt a koszsorúslányom!! Én akkora egy idióta majomnak érzem magam........... Úgy kezdődött az egész, hogy facebookon elkezdetek beszélgetni, a lány egész nap fent van, és megbeszélték, hogy találkoznak. Tudtam a csajról hogy fiatal korába sok pasit "meghódított", de ezt sose gondoltam volna!! Mindig ott voltunk egymásnak.... Hogy éljem túl? Elvesztettem a legjobb barátnőm a férjem és bónuszba végig kell néznem ahogy összeroppant az öcsém, és ott a 1,5 éves unokaöcsém. Hogy lehetnek ilyen aljas férgek???
2012. máj. 4. 19:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez nagyon durva. :(( Nagyon-nagyon sajnállak.

Két szemét aljas dög, tönkretett két sorsot - illetve hármat, és őt a legjobban, a kissrácot. Ti, felnőttként még csak tapra álltok egy idő után, de ő?

Szóval, ez az aljas kis sz&jha, aki "unatkozott", ha jól értem, nem törődött a kicsi gyerekével, már az esküvőd előtt lenyúlta a pasidat, megcsalta a magáét és volt képe koszorúslányként villogni a Te napodon. Gyönyörű! :(( Eszedbe se jusson megbocsátani egyiknek sem! Válás, de azonnal!

Elször is: az a szerencséd, hogy ilyen aljas dögtől, mint a pasid, nincs gyereked. Ha most kihajítod a francba - barátnőstől együtt! -, akkor van esélyed arra, hogy később boldog ember legyél. Örülj neki, hogy most derült ki és nem hat hónapos terhesen.

Mivel a tesód a másik szenvedő fél, akit hülyére vettek, és megcsaltak, jó volna egy közös családterápia, ami mindkettőtöknek segít. Éppen ezért én azt tanácsolom a válás mellett, hogy ti ketten a tesóval támogassátok egymást és együtt keressetek egy jó pszichológust vagy pszichiátert támasznak, olyat, aki családterápiát is vállal. Így legközelebb se te, sem a tesó nem szív be ilyen nőt.

2012. máj. 4. 19:51
 22/46 A kérdező kommentje:
Arról ne is beszéljünk, hogy csomót vigyáztam a kisfiukra, mindig segítettem neki, az esküvőmnél ő segített kiválasztani a ruhát, ő állt mellettem a templomba az oltárnál, miközbe a férjem 3hónapja d*gta, és ami a legdurvább számomra ő adott tippeket mire figyeljek mikor van pé-m, mert tudja, hogy babát akartunk.. Fizikai hányingerem lesz ha erre gondolok. Anyukám is teljesen összeomlott, a lányaként szerette a lányt, mondom egy általánosba jártunk, egy középiskolába, szomszédok voltunk. Nem tudom mi lehet az amivel valaha túlteszem magam ezen.......
2012. máj. 4. 19:54
 23/46 anonim ***** válasza:
88%
Most sírd ki magad, add ki a dühödet, azután távolítsd el mindkét jómadarat az életedből. Az lesz a legjobb, ha ezután egyiküket sem tartod meg magad mellett, mert ilyen emberekre nincsen szükséged. Nagyon nehéz lesz ezen túllépni, de az öcséddel tudjátok egymást támogatni. És sokkal jobb, hogy ez most derült ki... Sajnálom, és sok kitartást kívánok neked a továbbiakhoz!
2012. máj. 4. 20:04
 24/46 anonim ***** válasza:
76%

Sok idő, mire túlteszed magad rajta, de túl lehet rajta jutni. El sem hiszed, milyen iszonyú sorsokat túl lehet élni és fel lehet belőle állni.

Azért ajánlottam a terápiát (még haa sok buta ember zsigerből le is pontoz miatta), mert nagyon régiek ezek a kötések nálad, és nem csak téged érintenek, hanem a testvéredet is. Ehhez bizony nem csak idő kell, de alapos traumafeldolgozás (mert ez is traumának számít, nem is kicsinek!) is.

2012. máj. 4. 20:25
 25/46 anonim ***** válasza:
13%

És te hol rontottad el?

Miért keresett a férjed más nőt..?! (ezen gondolkodtál már)

2012. máj. 4. 20:26
 26/46 anonim ***** válasza:
77%

Te jó isten...hogy erre mit lehet mondani? Semmit...Hirtelen belegondolva ebbe az egészbe elképesztő idegesség jött rám. Szóval erre nem lehet tanácsot se adni. Válás, költözés, minden kapcsolat megszakítása velük és a a csajjal. Kezdetnek talán ez is megteszi.

Őszintén sajnálom hogy ez lett a vége!

2012. máj. 4. 20:31
 27/46 anonim ***** válasza:
74%
25 Érzéketlen tuskó vagy.
2012. máj. 4. 20:31
 28/46 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy elmennék valahová a helyedben,lehetőleg külföldre,hogy csak na.Aztán,majd ha kicsit higgadtabb tudok lenni,egy ügyvéd útján elindítanám a válást. Azt hiszem,ehhez nem kell személyes jelenlét.Öcsédnél ez már más dolog,mert ő biztosan szeretné gyakran látni a kisfiát,ő nem hiszem,hogy el tud szakadni onnét,neki tényleg nagyon nehéz dolga van.Neked kitartást kívánok,és azt,hogy foglalkozz a jövőddel,ezt a múltat pedig igyekezz nagyon mélyre eltemetni.
2012. máj. 4. 20:35
 29/46 anonim ***** válasza:
85%

Próbálj arra gondolni, hogy még az a szerencse, hogy most, amíg fiatal vagy, kiderült.

A másik oldalnál elképzelni nem tudom - a göriségen kívül, hogy tehetett ilyet - egy ilyen kicsi gyerek mellett unatkozni??? és még erre is legyen ideje, energiája.

2012. máj. 4. 20:51
 30/46 anonim ***** válasza:
79%
Jézusom, ez iszonyat durva történet. :( Milyen mocskos férgek ezek! A férjed is és a "barátnőd". Micsoda embereket fogtatok ki az öcséddel. :(
2012. máj. 4. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!