Hogyan éljem túl, hogy kiderült a legjobb barátnőmnek és a férjemnek viszonya van?
Hát ez nagyon durva. :(( Nagyon-nagyon sajnállak.
Két szemét aljas dög, tönkretett két sorsot - illetve hármat, és őt a legjobban, a kissrácot. Ti, felnőttként még csak tapra álltok egy idő után, de ő?
Szóval, ez az aljas kis sz&jha, aki "unatkozott", ha jól értem, nem törődött a kicsi gyerekével, már az esküvőd előtt lenyúlta a pasidat, megcsalta a magáét és volt képe koszorúslányként villogni a Te napodon. Gyönyörű! :(( Eszedbe se jusson megbocsátani egyiknek sem! Válás, de azonnal!
Elször is: az a szerencséd, hogy ilyen aljas dögtől, mint a pasid, nincs gyereked. Ha most kihajítod a francba - barátnőstől együtt! -, akkor van esélyed arra, hogy később boldog ember legyél. Örülj neki, hogy most derült ki és nem hat hónapos terhesen.
Mivel a tesód a másik szenvedő fél, akit hülyére vettek, és megcsaltak, jó volna egy közös családterápia, ami mindkettőtöknek segít. Éppen ezért én azt tanácsolom a válás mellett, hogy ti ketten a tesóval támogassátok egymást és együtt keressetek egy jó pszichológust vagy pszichiátert támasznak, olyat, aki családterápiát is vállal. Így legközelebb se te, sem a tesó nem szív be ilyen nőt.
Sok idő, mire túlteszed magad rajta, de túl lehet rajta jutni. El sem hiszed, milyen iszonyú sorsokat túl lehet élni és fel lehet belőle állni.
Azért ajánlottam a terápiát (még haa sok buta ember zsigerből le is pontoz miatta), mert nagyon régiek ezek a kötések nálad, és nem csak téged érintenek, hanem a testvéredet is. Ehhez bizony nem csak idő kell, de alapos traumafeldolgozás (mert ez is traumának számít, nem is kicsinek!) is.
És te hol rontottad el?
Miért keresett a férjed más nőt..?! (ezen gondolkodtál már)
Te jó isten...hogy erre mit lehet mondani? Semmit...Hirtelen belegondolva ebbe az egészbe elképesztő idegesség jött rám. Szóval erre nem lehet tanácsot se adni. Válás, költözés, minden kapcsolat megszakítása velük és a a csajjal. Kezdetnek talán ez is megteszi.
Őszintén sajnálom hogy ez lett a vége!
Próbálj arra gondolni, hogy még az a szerencse, hogy most, amíg fiatal vagy, kiderült.
A másik oldalnál elképzelni nem tudom - a göriségen kívül, hogy tehetett ilyet - egy ilyen kicsi gyerek mellett unatkozni??? és még erre is legyen ideje, energiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!