Hogyan éljem túl, hogy kiderült a legjobb barátnőmnek és a férjemnek viszonya van?
Előszőr is nagyon sajnálom... borzalmas sztori... én is mostanában mentem keresztül egy rossz időszakon, bár az én sztorim kismiska ehhez képest. Még mindig heverem kifele, így pár hónappal utána is pár barát elvesztését és egy társaság széthullását.
Legyél erős és tényleg, ahogy a többiek már írták, jobban jártál, bár sz.r ezt megélni és hát mondani is más. Viszont próbálj arra gondolni, hogy lehet, hogy ez valami jónak a kezdete, mert most így lehetőséged lesz megismerni az IGAZIT és ráadásul új barátokat is találhatsz. Tudod: mindennek a vége, valami új kezdete.
Nincs másik barátnőd, akivel megbeszélheted ezeket a dolgokat?
hát drágám.... nagyon sajnálom
tanácsot nem tudok mondani, mert végtelen lehetőség van attól függően, h ki mit akar.
elsőként nyomás pszicsológushoz, mert ez nehéz, és anélkül, h vki meghallgasson, iszonyú.
aztán záros határidőn belül mindenkinek nyilatkozni kell, h akarjae a házasságát.
szerintem egy házasságért sok mindent meg kell tenni, sokszor annál többet is, h megbocsátja az ember a csalást. engem mwgvert az első férjem, utána még másfél évig kerestem, hogyan tudnám megtartani. amikor nem hittem, h lehetséges, akkor léptem. nem volt gyerek.
gondolkodj el rajta, mit tudsz elfogadni, mit nem. de ne felejtds micsoda sorsa lehet egy nőnek...
Üdv a klubban.
A volt férjem és a volt barátnőm a hátam mögött. Dolgoztam ( a volt férjem is), így néha megkértem a barátnőm, hogy vigyázzon a gyerekre ovi után ha nem érnénk haza időben. Nos utólag kiderült, hogy a volt férjem rendszeresen hazaért időben és rendezgette a nőt. Gyereket addig kicsukták játszani. A belem fordul fel még mindig ha visszagondolok.
3 éve történt, de én még mindig nem vagyok túl rajta.Sajnos.
én úgy élném túl, ha szánalmasnak látnák magukat.
mindkettőre egyszerre a szemükbe olvasnék, hogy egy hanguk se legyen, nagyon erősnek, nem picsogónak mutatkoznék, hanem amolyan fölényeskedve leteremteném őket, mint két hülyegyereket.
mélységes lenézést tanúsítanék.
egyszer nem látnának megtörve, vagy bőgve.
otthon meg kiborulnék csendben, magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!