Hogyan éljem túl, hogy kiderült a legjobb barátnőmnek és a férjemnek viszonya van?
szerintem fontos, hogy most összetarts a testvéreddel.A barátnődet és az exférjedet minél előbb iktasd ki az életedből. Semmi sem fenékig tejfel. Ez is egy ilyen. Próbálj meg hálát adni azért amid még megmarad, és azért hogy ilyen "gyorsan" és viszonylag időben vége szakadt az egésznek. Ha nagyon elkeseredett vagy fordulj isten, valamilyen vallás felé. Talán még úgy tűnik nem fogod túlélni.... De nemsokáta majd a jó oldalát is észreveszed. Az én családomban is ez történt. Bár én ezt gyermekként éltem át. Otthon a helyzetet az is súlyosbította hogy házasságon kívüli gyerek is született, a megcsalás pedig éveken keresztül húzódott. Sokat tanultam ebből. Már nem bánom, hogy így történt:)
A felejtés másik módszere az idő, csak sok türelem kell hozzá. Fontos, hogy most tereld el a figylemed, találj vissza önmagadhoz. Emlékezz azokra a dolgokra amik örömet okoznak neked. Meditálj, kirándulj, főzz, gyűjts bélyeget. Legyen akármi is az amit csinálsz, lényeg hogy feltöltődj belőle. Gondold át, te miben hibázhattál, és hogy tudsz változtatni ahhoz hogy ez legközelebb ne forduljon elő. Egy utolsó tanács és talán a legfontosabb. Ne menj bele az önsajnálatba.Ez egy ördögi kör, ami nagyon sok energiát felemészt. ezzel tulajdon képen magadat őrlöd még inkább össze. Ha egyszer elindulsz a lejtőn nagyon nehéz visszafordulni! Ne aggódj, nemsokára minden megoldódik! ne feledd, eső után is kisüt egyszer a nap!:)
Kedves Kérdező!
A világban mindig is lesznek ilyen emberek.Hihetetlen, hogy amikor kimondtátok az igent, akkor a férjed már más nővel volt együtt.Sajnálom, tiszta szívemből.Te csak boldog akartál lenni, de befuccsolt a dolog.Válj el.Segítsd öcsédet, ez neki is nagyon nehéz.Ő is elválik és vége mindennek.Keress egy férfit, aki szeretni, tisztelni fog.Az idő mindent meggyógyít.Ez most hatalmas seb a szíveden, ami lassan gyógyul, de mikor meg gyógyul, a heg akkor is örökre ott marad.
Ha meglelted a másik párod, élj vele boldogan, és ha ő lesz majd az igazi, akkor anya is lehetsz.Kicsit előreugrottam az időben, de mindegy, nem?
Dóri
Én csak a saját történetünket tudom leírni, hogy lásd van remény:
A Párom együtt volt 4 évig egy lánnyal, majd mivel teljesen rendben volt minden köztük ezidő alatt, elvette a lányt. Igazából még várt volna, de a barátnője már nagyon akarta az esküvőt. Mindent meg is szerveztek, olyan volt, mint a mesében, ki is dobtak rá jó sok pénzt. Csakhogy alig fél évig voltak házasok, mikor érte a Párom a hidegzuhany: a felesége szeretőt tart (egyszerre többet is). Ezek után borult minden, anyagilag, érzelmileg nullára került a Párom és egy ideig nem is tért magához.
Aztán 3 évre rá megismert engem, aki szintén túl voltam egy valamivel kisebb csalódáson. Egymásra találtunk, és bár évekkel ez előtt találkozunk. A kapcsolatunk minden szempontból más, mint az előzőek. Kaptunk egy új esélyt a boldogságra.
Hidd el, Neked is fog sikerülni, még ha most nem is látod a kiutat.
Nagyon szorítok Neked!! Kívánom, hogy találd meg Önmagad újra és a boldogságot!
23N
Fiatal vagy, túlleszel rajta. Sajnálom, hogy ilyesmit át kell élned, de ez tuti mgerősít lelkileg.
A helyedben teljesen kizárnám őket az életemből, lehet, hogy öcsémmel, unokaöcsémmel együtt elköltöznék valahova, ahol új életet tudunk kezdeni. Most nagyon sz*r nektek, de idővel örülni fogsz, hogy ez nem később, gyerekkel együtt történt meg veletek. Bár a tesódnak még nehezebb lehet. Idő-idő, minden sebet be fog gyógyítani, addig meg kitartás nektek!
25!
Te olyan férfiról(jelen esetbe nőről is)nem hallottál még olyat,hogy egyszerűen soha a büdös életbe nem lesz hajlandó 1 ember mellett kitartani?Mert ilyen "fajta"...ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!