Szerintetek mit vehetnék a legjobb barátnőmnek? (szülinap)
Szóval könyvnek nem örülne, mert mikor névnapjára attam neki, akkor vissza adta hogy nem kell neki.
Most valami olyat szeretnék neki venni aminek biztosan örülni fog.. Szerelmes regényeket szereti, de nem igen szeret olvasni.. Szeretném ha segítenétek ki találni hogy mit vegyek neki ahhoz hogy örüljön.. Én 13L Ő 15L
"Szóval könyvnek nem örülne, mert mikor névnapjára attam neki, akkor vissza adta hogy nem kell neki. "
Ekkora parasztot. Meg sem érdemli, hogy vegyél neki valamit, már bocs.
Első: Szerintem égőnek találta a mese könyvet, nem haragszom rá.
Második: Az az egy hibát elnézheted :-) Köszönöm azért hogy megosztottad
pl: egy pohár a nevével
vagy ha vasalja a haját akkor hővédőt.
valami jó pólót csak tudod miket hord kb.
vagy ha nincs semmi ötleted ez is jó:
vegyél egy cipős dobozt elő tegyél bele pénzt majd csomagold be a dobozt. és azt hiszi valami nagy de közbe pénz lesz ott :D ez olyan mulis :$ amúgy meg valami porcelán félét.. ezek jók :D vagy ha hord nyakláncot ilyesmit akkor gravíroztasd bele a nevét... :D ennyi jutott eszembe
12:15 vagyok meginnt
azért kicsit paraszt volt h vissza adta a könyvet... ink örült volna h kapott valamit. elfogadta volna és maximum oda adta volna valakinek akinek kell -.- csak ennyi :D
harmadik válaszoló: Köszönmöm a segítséget, nincs kilövetve a füle, de szereti a gyűrűket.
Negyedik: Köszönöm jó tippek! ;) PL: a Bögre a nevével, az szerintem szupi ;-)
Ödötik: Igen talán igazad van, ez lett volna a helyes tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!