Mit vegyek a legjobb barátnőmnek?
A legjobb barátnőmnek nemsokára szülinapja lesz. Úgy ismerem, mint a tenyeremet, de az Istenért nem tudom kiszedni belőle, hogy mit szeretne. Én megkérdeztem, mire az mondta hogy örök barátságot :). De azért szeretnék neki adni is valamit. Rengeteg zenészt ismer, magyar és külföldit is.
Nincs valamilyen tippetek?
hát ha szereti az ékszereket, akkor valami karláncot, vagy attol függ mit hord.
valentinnap lesz nemsoká a boltok dugig vannak szivecskés cuccokkal. sziv alakú párna, vagy valami plüss ami egy szivet fog.
szép keretbe egy közös képet, persze aminek története is van :D
amúgy leirhattad volna, hogy hány éves :D
vegyél egy nagy kartont, amit szépen fess ki....pl: mi megvonalaztuk, és kifestettük a kockákat...mindegyiket más színnel...sok tempera elment,de megérte,mert nagyon-agyon szép lett. Aztán nyomtattunk ki közös és a kedvenc énekeséről/énekesnőjéről képeket. Felragasztottuk a kartonra, ami kb. 1mx1m volt...Nagyon jó lett.
Kitette a falára és azóta is ott van. Vagy esetleg lehet pólóra nyomtatni:) v bögrére:)
ha szereti az édességet, süss neki tortát:)
Köszi a válaszokat! Az utolsó válaszolótól jött az ihlet, hogy csináljak neki egy emlékkönyvet a közös képeinkkel. Még egy magazin előfizetést is kap majd :)
Köszi a segítséget! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!