Te beköltöznél (és a család) egy olyan házba ahol egy ember felakasztotta magát?
Figyelt kérdés
Én nem szeretnék és egyéb okok miatt,de a párom igen mert szép és j állapotban van a ház2012. máj. 4. 07:15
31/37 anonim válasza:
Ha ez eszedbe jut egyáltalán, hogy feltedd itt kérdésnek, akkor nem. Ha valami rossz történne, biztos bevillanna az akasztott ember.
Akit nem izgatnak az ilyenek, az nem filózik, hanem beköltözik és kész.
32/37 anonim válasza:
én félnék :/ nemtom miért de félős vagyok :/
33/37 anonim válasza:
Engem nem érdekelne. Már úgy sincs ott, én meg nem láttam ott felakasztva, minek rajta kattogni. Lehet, hogy a mi házunkban is felakasztotta magát már valaki, sose lehet tudni. Nem érdeklődtünk utána, csak megvettük. De ha tudnánk is megvettük volna, mert szuper ház.
34/37 anonim válasza:
Én nagyon intuitív ember vagyok, és ez esetben is a megérzéseimre hagyatkoznék, függetlenül attól, hogy történt-e ott öngyilkosság vagy sem. Ha az az első benyomásom, hogy rossz érzéseket kelt bennem a ház, nem érzem ott jól magam, szeretnék minél előbb kijutni onnan, akkor határozottan nem. Menj el újra a házba és figyelj befelé. Én pusztán emiatt, hogy valaki kinyírta ott magát, biztos nem határolódnék el a ház megvételétől, ha egyébként pozitív érzések fognak el, miközben ott vagyok. Gondolj bele: minden használt lakás, ház valamilyen szinten őrzi a régi események lenyomatait. Ilyen alapon én úgy gondolom, hogy ha egy komolyabb családi perpatvar, családi drámák szolgáltak anno a ház légköreként, semmivel se rosszabb mint az, hogy valaki ott követett el öngyilkosságot.
35/37 anonim válasza:
Én simán beköltöznék.
Ha tényleg minden tökély a házban, akkor nem válogatnék tovább.
Most is ahol élek, anyám meghalt, de semmi rossz nincs benne.
36/37 anonim válasza:
A nagymamám egy régi villában lakik, ami a háború alatt kórházként üzemelt, mindig is utáltam ott lenni, egyszerűen rossz érzésem volt. Ráadásul minden este ugyanabban az időpontban felriadtam, olyan eset is volt, hogy egyedül voltam bent a házban, éppen kerestem valamit (a többiek a kertben voltak), és magától megszólalt a zongora az emeleten, olyan gyorsan még életemben nem futottam... A lépcső rendszeresen nyikorgott, mikor senki sem járkált rajta, folyamatos áramszünetek (bár ez attól is lehet, hogy öreg a hálózat), az ablakok kinyitódtak maguktól, stb... És tényleg olyan érzésed van, hogy valaki folyamatosan figyel, persze lehet, hogy én képzeltem be. Feláll az ember hátán a szőr. Néhány éve sajnos az apukám is ott halt meg (leállt a szíve), azóta nem jártam ott, és nem is akarok soha. Szóval én tuti nem költöznék be, bár eleve elég parás vagyok. Mi szerencsére vadi új házban lakunk, 2 hónapja lett kész, és sokkal jobb érzés, hogy itt nem történtek ilyen dolgok.
37/37 anonim válasza:
mi 5 evig laktunk ott ahol elotte az aposom akasztotta fel magat. egyszer se jutott eszembe pedig feljartam a padlasra is ahol megtalaltak. ne torodj vele manapsag egy szep lakas aranyat er. es nyugalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!