Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te beköltöznél (és a család)...

Te beköltöznél (és a család) egy olyan házba ahol egy ember felakasztotta magát?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék és egyéb okok miatt,de a párom igen mert szép és j állapotban van a ház
2012. máj. 4. 07:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Én és édesanyánk pont egy ilyen házban lakunk.

Az édesapám akasztotta fel magát jó másfél éve.

A napi rutinban elfelejted az ilyen misztikus baromságokat.

2012. máj. 4. 10:15
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
-édesanyám
2012. máj. 4. 10:15
 23/37 anonim ***** válasza:
15%
Az, hogy ágyban párnák közt meghalt mondjuk a nagymama, vagy felakasztotta magát a családfő, azért az nem egészen ugyanaz.
2012. máj. 4. 10:17
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna egyáltalán.

Ahogy írta fentebb 84%, akit maga a tragédia ért, a napi dolgok elfeledtetik ezeket. Pedig neki még gondolom szembesülnie is kellett ezzel a szörnyűséggel.

2012. máj. 4. 10:21
 25/37 anonim ***** válasza:
82%

Miért, mi lesz, kísérteni fog az akasztott ember szelleme? :) Ugyan már! Ahogy írták is: minden régi házban történhetett rossz.

Ki kell használni, ha emiatt áron alul lehet megvenni!

2012. máj. 4. 10:40
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Skót kastélyt szellem nélkül el se lehet adni.
2012. máj. 4. 10:47
 27/37 anonim ***** válasza:
41%

én nem költöznék

Sajnos én hiszek a szellemekben és elegem is van belőlük, aki még nem találkozott velük, mert nem hajlamos az ilyenekre az fel sem tudja fogni, hogy miket tudnak művelni

A szüleim házában állandóan szellemjárás van, ott az egyik szobába be se merek menni egyedül egészen kicsi korom óta.

Teljesen mindegy hogy nappal vagy éjjel van, a szekrény ajtók ki nyitódnak majd becsapódnak, a kulccsal bezárt ajtó is elég sokszor kinyitódik, a laminált padlón sokszor futkározik valaki.

Olyan is volt , hogy ültünk az egyik szobában a kanapén és azzal szembe volt az ajtó ami a folyosóra nyílt, majd furcsa zajra lettünk figyelmesek és ahogy néztünk ki a szobaajtón akkor egy játék autó végig ment a folyosón.

A párom nem hisz bennük és ki is nevetett hogy miket képzelek, de egyik este mikor ott aludta akkor megint elkezdték a szellemek a járkálást és akkor belátta, hogy nem vicc volt amit meséltünk neki.

A legrosszabb az amikor érzed, hogy ott van és figyel, vagy mikor fekszel és a mellkasodra ül a levegőt meg csak nehezen tudod enni.

Kicsit eltértem a kérdéstől, de a lényeg én nem költöznék ilyen házba

2012. máj. 4. 10:59
 28/37 anonim ***** válasza:
80%

Konkrétan a szobámban meghalt egy ember(alkoholista volt)az első pár hétben még filóztam ezen,de igazából sosem volt ott probléma.Láttam már azt is,ahogy kiég egy lakás,mikor panelban laktunk.A szembelévő házban.Abban a lakásban konkrétan egy házaspár meghalt az ágyban!

Semmilyen lelki sérülést nem szenvedtem ezek miatt sohasem!

A válaszom: Igen beköltöznék!

2012. máj. 4. 11:57
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint neked nem az a problémád, hogy ki halt meg ott, hanem hogy túl közel lennél a szüleidhez. Ez valós probléma, ezt mondd a párodnak, ne azt, hogy félsz a szellemektől.. Azt ő is meg fogja érteni, sőt ha rávilágítasz, hogy az anyósa így majd naponta járkál át, lehet hogy ő fog futva menekülni a ház elől.
2012. máj. 4. 12:40
 30/37 anonim válasza:
38%
Én nem! Én ilyen vagyok! Nem hiszek a szellemekben, de minden egyes fura zajra felfigyelnék, és bele képzelnék dolgokat, és eszembe jutna, hogy mi történt ott! Én ilyen vagyok sajnos! Ez van! De szerencse nálunk a párom sem költözne ilyen házba! Amikor mi vettük a házunkat, mi is több fele nézelődtünk, és volt egy ház, aminél én is tudtam, hogy családi tragédia történt kb. 15-20 éve! A nő leszúrta a férfit! Áron alul adták el, az igaz, de én nem akartam, ismertem a történetet, párom nem ide valósi, de meséltem neki, egyszerre ő is eltántorodott! Így megvettük a mostanit, ami elég fiatal ház, ismerem az előző tulajt, aki építette, tudom, hogy előtte telek volt csak itt, és itt jól érzem magam!
2012. máj. 4. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!