Te beköltöznél (és a család) egy olyan házba ahol egy ember felakasztotta magát?
Én és édesanyánk pont egy ilyen házban lakunk.
Az édesapám akasztotta fel magát jó másfél éve.
A napi rutinban elfelejted az ilyen misztikus baromságokat.
Engem nem zavarna egyáltalán.
Ahogy írta fentebb 84%, akit maga a tragédia ért, a napi dolgok elfeledtetik ezeket. Pedig neki még gondolom szembesülnie is kellett ezzel a szörnyűséggel.
Miért, mi lesz, kísérteni fog az akasztott ember szelleme? :) Ugyan már! Ahogy írták is: minden régi házban történhetett rossz.
Ki kell használni, ha emiatt áron alul lehet megvenni!
én nem költöznék
Sajnos én hiszek a szellemekben és elegem is van belőlük, aki még nem találkozott velük, mert nem hajlamos az ilyenekre az fel sem tudja fogni, hogy miket tudnak művelni
A szüleim házában állandóan szellemjárás van, ott az egyik szobába be se merek menni egyedül egészen kicsi korom óta.
Teljesen mindegy hogy nappal vagy éjjel van, a szekrény ajtók ki nyitódnak majd becsapódnak, a kulccsal bezárt ajtó is elég sokszor kinyitódik, a laminált padlón sokszor futkározik valaki.
Olyan is volt , hogy ültünk az egyik szobában a kanapén és azzal szembe volt az ajtó ami a folyosóra nyílt, majd furcsa zajra lettünk figyelmesek és ahogy néztünk ki a szobaajtón akkor egy játék autó végig ment a folyosón.
A párom nem hisz bennük és ki is nevetett hogy miket képzelek, de egyik este mikor ott aludta akkor megint elkezdték a szellemek a járkálást és akkor belátta, hogy nem vicc volt amit meséltünk neki.
A legrosszabb az amikor érzed, hogy ott van és figyel, vagy mikor fekszel és a mellkasodra ül a levegőt meg csak nehezen tudod enni.
Kicsit eltértem a kérdéstől, de a lényeg én nem költöznék ilyen házba
Konkrétan a szobámban meghalt egy ember(alkoholista volt)az első pár hétben még filóztam ezen,de igazából sosem volt ott probléma.Láttam már azt is,ahogy kiég egy lakás,mikor panelban laktunk.A szembelévő házban.Abban a lakásban konkrétan egy házaspár meghalt az ágyban!
Semmilyen lelki sérülést nem szenvedtem ezek miatt sohasem!
A válaszom: Igen beköltöznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!