Te beköltöznél (és a család) egy olyan házba ahol egy ember felakasztotta magát?
Rengeteg házban halnak meg emberek, rengeteg lakásban ölik meg magukat az emberek vagy mások őket. Voltál már kórházban? Nagyon sok ágy, ha mesélhetne, elmesélhetné neked, hogy hányan haltak meg benne. Mégsi abban kell lábadoznod, ha beteg vagy, és mivel nem tudod, az ágy előző "lakóinak" történetet, nem is zavar.
Most csak az zavar nyílván, hogy tudod, hogy abban a házban valaki felkötötte magát. Ne foglakozz vele. Ő már régen messze jár, neked pedig nem kell követeni a példáját. Egyéb gond pedig nincsen, a ház szép és tetszik.
Ha vallásos vagy, akkor megkérheted a papot, hogy beköltözés előtt, amikor üres a ház, és már mindent megcsináltatok, szentelje be a házat. Van, akinek ez a tudat nagyon sokat segít.
Bemész a házba,körbe jársz.Ha rossz érzésed van, úgy érzed figyelnek,akkor semmiképp ne menj bele a házvételbe, mindegy,milyen kifogással.Én nem vagyok egy különösebben ezoterikus típus, de pl. a Louvre-ban a szarkofágok termén gyakorlatilag átrohantam, annyira rossz érzés volt.
Ha jól érzed magad benne, akkor pedig hajrá.
Mi most költöztünk új házba. Nem hallottam róla ilyesmit, de régi a ház, lehet, hogy itt is meghalt valaki. Én emiatt nem költöznék el innen.
De az igencsak idegesítene, ha ilyen közel lennének a rokonok. Szerintem jobb ha nincsenek ilyen közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!