Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a férjed, feleséged...

Van a férjed, feleséged mellett valakid?

Figyelt kérdés
Tartos vagy egyéjszakás?
2012. máj. 2. 19:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
13%
Akik szeretőt tartanak,azok gyíkok.Elégé lenézem őket.Én vérig lennék sértve,hogyha egy olyan próbálkozna nálam,akinek felesége van.Mert milyen már?Nem akarok másodk.urva lenni.Nagyon gáz.Egy szerető nem jelent semmit annak a férfinak,akinek van felesége.Mert ha netán a szerető miatt elválik a feleséétől,akkor őt is ugyanúgy meg fogja csalni.Mert ilyen típus.Nem mondom,hogy,minden esetben így van,csak többnyire.
2012. máj. 3. 12:24
 32/37 anonim ***** válasza:
23%

Van, 9 éve. A szeretőmben van tűz, ő egyedülálló még mielőtt bárki azt mondaná, hogy széttúrok egy kapcsolatot. Sőt mikor volt neki kapcsolata engem akkor is megtartott.

És neked kérdező van valakid?

2012. máj. 3. 12:47
 33/37 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen van 3 éve!Nekem is van párom neki is!

A párommal eléggé megromlott a kapcsolatunk,de válni vagyis szétmenni nem akarunk a gyerekek miatt!

Az a baj hogy probaltuk ezt az egészet a "szeretővel" érzelmek nélkül csinálni de neki nem megy!Vagyis most mondta el!Én is nagyon jol érzem magam vele de.... hát nem tudom,a gyerekek miatt nem váltanék!

2012. máj. 3. 12:55
 34/37 anonim ***** válasza:
Hát igen érzelmek nélkül teljesen más annak nem szerető a neve. Milyen gyakran találkoztok? Megtudjátok oldani nem nehéz?
2012. máj. 3. 12:59
 35/37 A kérdező kommentje:

Hát mostanában keveset mert elköltöztünk!!

De egyébként könnyen megoldottuk!Most voltunk "otthon "2 hete akkor taliztunk,akkor mondta hogy nehéz neki igy és jo lenne ha már nem igy lennénk hanem rendes kapcsolatban!

Beszélünk minden nap,vagy ő hiv vagy én!Azt se tudom már mit csináljak!

2012. máj. 3. 13:05
 36/37 anonim ***** válasza:
8%
Ok, hogy a gyerek miatt nem váltok, de a gyereknek ez jó? Szerintem ő érzi, hogy valami nem stimmel, nem lenne jobb egy új kapcsolat mindkettőtöknek ahol boldogok vagytok és a gyerek egy normális kapcsolatban nőne fel?
2012. máj. 3. 17:58
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom ki melyik országban él, de itt Mo.-n ha válás van, a férfi könnyen az utcára jut, a gyerekeit meg 1/5 annyiszor láthatja, mint előtte. Úgyhogy ebből kiindulva szerintem nem a válás a legtisztességesebb megoldás ilyen körülmények között. Ha egykor szeretted, miért tennéd utcára és vennéd el tőle a gyerekeit, csak mert most már nem szereted. Szerintem igenis vn olyan, hogy a lakás és a gyerekek miatt marad együtt egy házaspár, jó vagy rossz-e.
2012. máj. 5. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!