Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a férjed, feleséged...

Van a férjed, feleséged mellett valakid?

Figyelt kérdés
Tartos vagy egyéjszakás?
2012. máj. 2. 19:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
nincs. még ha szar is egy házasság, tiszteljük már meg legalább annyival azt az embert akit egykor szerettünk, hogy nem hazudunk naponta a po.fájába és kufircolgatunk félre vígan.....merthogy jaj de szerencsétlenek vagyunk, no de azért válni nem bírunk...
2012. máj. 2. 20:39
 22/37 anonim ***** válasza:
64%
Ha meg tudod csalni, akkor nem szereted, miért is vagy vele?
2012. máj. 2. 20:43
 23/37 anonim ***** válasza:
39%

vannak kényszerházasságok,nem mindenki dobja gyermekei anyját/apját, ha már végképp kihűlt a tűz, ha ennek ellenére az együttélés (egymás mellett) működik.

Mindenki vágyik egy kis boldogságra, a szeretőbelecsempészi azt az életbe, még ha csak pár óra erejéig.

2012. máj. 2. 20:45
 24/37 anonim ***** válasza:
40%
Van, alkalmi szexpartner. Férjem tudja, együtt néztük ki a jelöltet. Mindenki jól van, köszönjük szépen.
2012. máj. 2. 20:56
 25/37 anonim ***** válasza:
81%

24.

Ez szánalmas. Ilyen férj mellett nem is csodálkozom, egyébként nem lenne jobb valaki mást keresni, akivel normális életet lehet élni? Szerintem, aki szeretőt keress megalkuszik és nem boldog.

2012. máj. 2. 21:03
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, és nem is lesz.

Nem mondom, hogy a férjem mellett öregszem meg, de nem is úgy akarok a válóperes tárgyalásra menni, hogy van valakim...

Ha a kapcsolta lezárult jöhet az új, egy házasság sajna a "boldogító elváltakig tart" még ha már külön is élünk...

2012. máj. 2. 21:21
 27/37 anonim ***** válasza:
96%

Itt a többség abból indul ki, hogy a szeretőtartás becsapás. De ez nem mindig van ám így!

Vannak olyanok, akik egyszerűen ragaszkodnak a család intézményéhez, még akkor is, ha az nem működik (lehetnek társadalmi, anyagi, egzisztenciális okai).

Az én házasságom pl. évek óta megromlott, helyrehozhatatlanul (egy évig próbáltuk helyrehozni, de sajnos nem sikerült). Párkapcsolatként már egyáltalán nem működik, de a férjem nem szeretne válni, ragaszkodik a napi kapcsolathoz a gyerekéhez, nincs hova mennie lakni...

Én ezeket tiszteletben tartom, de testi-lelki kapcsolatra igenis van igényem. Nem verem át, de nem is reklámozom, hogy van valakim, igyekszem diszkréten csinálni (már csak a környezetünk miatt is). Szerintem neki is ugyanúgy van valakije, legalábbis mostanában elég gyakran fordul elő, hogy nem alszik itthon. Mivel nincs köztünk érzelmi kötelék, így még féltékenyek sem vagyunk. Én szívesen válnék, de nem akarok kitolni vele, elvégre nem azért szültem neki gyereket. Nyilván előbb-utóbb válás lesz a vége, de addig is marad a szerető.

2012. máj. 2. 23:09
 28/37 anonim ***** válasza:

nincs, nem is lesz, nagyon szeretem

30N

2012. máj. 2. 23:44
 29/37 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. máj. 3. 09:25
 30/37 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. máj. 3. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!