1) Mi teszi széppé a mai napod? 2) A családoddal csinálsz programokat vagy inkább a barátokkal ebben a jó időben?
1. Az esti spagetti gondolata teszi széppé a napot, na meg belátom, nekem is nagyon tetszik a szép idő.
2. Nem csinálok programokat, nincs kivel és nincs miből.
1, Az, hogy ilyen szép napsütéses az idő.
2, A családommal jóformán semmi programot sem csinálunk szinte soha, a barátaimmal sem nagyon találkozom mostanában.
A férjem most elment a lányával vásárolni (én utálok vásárolni), addig vigyázok a kutyára, ha visszaértek, akkor megyünk túrázni.
Ilyen jó időben nem szívesen vagyok a lakásban, no meg a mozgás is nagyon hiányzik már.
1, semmi, mivel érettségizni fogok, arra kell tanuljak, meg még szerdán írok matek tz-t, + kell egy fogalmazás magyarra is. (előrehozott érettségi fizikából, aki nem értené miért kell most dogákat írni)
2, ha nem tanulnék, mehetnék ki ásni, az is jó dolog ilyen melegben és napsütésben...
egyszóval KRVA szarrá teszi ez a napom
Semmi, magányos, depressziós vagyok.
Barátaim nincsenek, családom meg le se szar.
1.Hogy tudom valaki be van rám indulva
2. Családi programok nincsenek, barátokkal szokott csak lenni,de majd csak a hétvégén :)
A 6 hónapos kisfiam teszi széppé minden napomat.
Ebben a jó időben a Margitszigetre megyek ki vele, viszek egy nagy pokrócot és azon játszunk. :) Csak azt sajnálom, hogy az apukát nem érdekli a gyönyörű kisfia. :(
1, Nem kell 6kor kelnem :D
2, Egyik sem, kihasználom a hétvégét az itthon ülésre :D Mondjuk unom. De amúgy sincs kivel menni és hova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!