Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés

a baratommal komoly a kapcsolatom.

nagyon szeretjuk egymast es mar tervezgettuk azt hogy felesegul vesz gyerek stb

nem reg el kellett utaznom (munka miatt)3 napra.

az nap amikor hazaertem reggel mar akkor dolgoznom kellett ezert nem tudtunk talalkozni. masnap amikor megbeszeltuk hogy jo ma talalkozunk a fonokom avval jott elo hogy ezeket meg meg kell kotelezoen csinalnom es szoltam neki hogy bocsi de ez van.

ezert megsertodott azt mondta h nem veszem komolyan nem hallgatott vegig.kinevetett. meg lerakta a telefont es nem erdekelte mit akarok

o neki nem kell eltartani magat nekem igen es most erre mit

lepjek?? Mi tevo legyek ?:(

2012. ápr. 27. 22:49
 1/2 étoile et lune ***** válasza:
Írj neki egy sms-t, írd le, miért nem tudtatok találkozni, és tedd hozzá, hogy sajnos a főnöködnek nem mondhatsz ellent, és sajnálod, hogy ő ezt nem tudja megérteni. Szereted, és írjon, ha kiduzzogta magát. Ha nem reagál, kapja be, gyerekes kis p*cs.
2012. ápr. 27. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
És vele tervezed a jövőt,ez szép:) Ha nem kell eltartania magát,az se tudja még milyen a munka:) Én egy érett gondolkodású egyént választanék helyette.És biztos hogy nem jelentkeznék nála.
2012. ápr. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!