Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum. Tudja, h ez nekem...

Anyum. Tudja, h ez nekem mennyire fáj. Akkor miért csinálja?

Figyelt kérdés
"Neked nincs senkid". Párkapcsolatra értve ezt. Undorító, gyűlölöm, tudja, h milyen fájó pont ez a z életembe és mégis belém rúg...
2012. márc. 16. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! De most komolyan mondom, üljetek le és beszéljétek meg. Lehet, hogy nem gondolt arra, hogy ezen a téren neked fájó emlékeid vannak. De ha nem beszélsz vele erről, no: néma gyereknek anyja sem érti szavát!
2012. márc. 16. 20:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám, de nekem még lehet! És röhögj egy jót.
2012. márc. 16. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó, de borzasztóak tudnak lenni néha az anyukák. Tudod, ő is szenved, mert a barátnői biztos mesélik, hogy az ő gyereküknek milyen párja van, és akkor nem tud mit mondani. Viszont biztos az egész nevelésed el let cseszve, és azért nem találsz valakit.

Javaslatom: Ha észreveszed magadon, hogy olyasmit teszel, vagy mondasz, vagy úgy viselkedsz,ahogy az anyukádtól láttad, vagy tanultad, akkor azt azonnal töröld a programból, és valami más programot írj be helyette.

2012. márc. 16. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
amúgy mikor mondja ezeket? milyen alkalmakkor? veszekedés alkalmával?
2012. márc. 16. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Anyám meg hazudozik az ismerőseinek, hogy nekem és a tesómnak párja van iksz ideje(közben meg nincs).Szerinted nekem ez hogy esik?

Vagy most apám megint beközölte:"Megin nagyon elhíztál!"

2012. márc. 16. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
De miért fáj ennyire, hogy nincs senkid? Mármint hogy hogy ez ilyen fontos az életedben?
2012. márc. 16. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Ismerem az érzést.Q gusztustalan.Erre most nem is tudok mit mondani.Normális az ilyen anyuka?Gyakorlatilag bántalmaz.Csak ezt nem büntetik.Sajnos.

Amúgy nekem a fater ilyen,gonosz.

2012. márc. 16. 20:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Amikor rájön akkor mondja, főleg ezzel aláz( én annak veszem) de vannak más dolgok is. Közben pedig marhajó anyának tarthatja magát. Pedig gyakorlatilag ő szedte szét darabokra az önbecsülésemet

20. éve tűröm ezt az egészet és szívem szerint a képébe állnék és elmondanám neki, h mennyire rossz anyának tartom. Mindig azzal jön, h másnak isznak a szülei, verik a gyerekeket. Pfff.. utálom az egészet

2012. márc. 16. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
41%

20 éves vagy, tehát elvileg felnőtt, bár az irományodból nem ez látszik. Viszont több módon is szabadulhatnál anyukádtól, ha annyira akarnál. Ha szabadulni akarsz, költött el, ha nem akarsz elmenni, akkor meg ne tessék panaszkodni.

Egyébként pedig édesanyám hasonló mentalitású a tiedhez: mindig azt hallom, hogy a másnak így, a másnak úgy, és nem fogja fel, hiába mondom neki, hogy ez engem k*rvára nem érdekel. Többek között, de nem csak emiatt költöztem 300 kilométerre a drága családomtól, akiktől még az utolsó este is azt hallottam, hogy úgysem tudom végigcsinálni az egyetemet, mert, hogy az infromatika milyen nehéz, úgyis kibukok, mert, hogy a Sanyi sem bírta (na, ez a rész akasztott ki, még jobban, hogy a Sanyi egy nevenincs főiskolát hagyott ott, mert büdös volt neki a tanulás). Jegyezném, hogy másodéves vagyok, négyes átlaggal. Ezt a hozzáállást hívják úgy, hogy csakazértis megmutatom, hogy jobb vagyok náluk.

Ha nem veszed fel a kesztyűt édesanyáddal szemben, el fog nyomni, teljesen megnyomorít lelkileg, ez ellen neked kell tenned! Ami nem öl meg, az megerősít.

2012. márc. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!