Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 l vagyok a párom azt...

21 l vagyok a párom azt mondta nem vállal se engem se a babát és takarodjak. Nincs hova mennem. Ti mit tennétek? Véletlen csuszott be

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 07:18
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én az abortuszt ajánlom.Én is azt mondom: Hagyod, hogy a gyermeked éhen haljon? Jobb lesz neki így, nem kell szenvednie.Nem gyilkosságot követsz el, hanem megelőzöd a kínt.Egy kisbabát tudod milyen nehéz felnevelni? Kaja kell, ha már nem szoptatod, minden fontos dolog!!! Anyaotthonba akarsz menni a cigányokhoz? Ne! Menj el abortuszra és utána keress férfit magadnak, aki tiszteséges, kedves, megértő, munkája van, okos, ügyes és tud fenntartani egy családot.Sajnálom és az a pici baba még csak embrió, nem magzat.Nem ártasz senkinek.Az orvostudomány fejlett, abortusz után lehet még gyermeked, nagyon ritka, ha nem.

Sok szerencsét!

2012. máj. 6. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!