21 l vagyok a párom azt mondta nem vállal se engem se a babát és takarodjak. Nincs hova mennem. Ti mit tennétek? Véletlen csuszott be
Ez ma már nagyon ritka.
Hogy én mit tennék? Elvetetném, amíg nincs munkám ott maradnék a pasinál (természetesen semmi kapcsolat!!!), ha van munka keresnék egy kiadó szobát.
De én sokat éheztem gyerekként, megfogadtam, hogy az enyém nem fog.
"A pasi amugy azt hazudta neki nem is lehet gyereke.most is azt mondja neki a doki mondja hogy nem lehet. Én mással nem voltam tehát lehet."
Gondolom ezzel a szöveggel érte el nálad, hogy ne kelljen védekezni, ugye?
Szerintem jobban teszed pedig, ha elveteted. Tönkreteszed az életed, ha ilyen rossz körülmények közé szülöd. De itt úgyis van sok abortuszellenes erkölcsrendész, valamelyik segítsen neked!
"ne szégyeld ez miatt magad.és ne hibáztasd magad."
Miért ne? Se végzettsége, se munkája, se munkatapasztalata, se lakása, se esze, hogy védekezzen, se annyi esze, hogy közölje a pasijával, hogy márpedig ha ő dolgozni akar, akkor dolgozni is fog, illetve olyan nagyon talán mégsem akarta, kényelmes volt kitartottnak lenni, meg ez is milyen már, hogy vidékről Pestre megy, aztán előbb talált pasast, mint munkát és albérletet, ez remekül tükrözi az élethez való hozzáállását. Mégis milyen sorsot tudna nyújtani a gyereknek? Éhezést, nélkülözést, örökös lemondást mindenről!
Mivel se lakásom, se állandó keresetem, se menekülőhelyem, se párom nem lenne a helyzetedben, elvetetném a gyereket. Nincs semmid, kérdéses, hogy magadat hogy tudnád fenntartani 9 hónapig, ha dolgozni sem tudsz és lakni sem tudsz sehol, utána kapnál valamennyi pénzt, de az kb. semmire nem elég. Mégis miből akarod etetni a gyerekedet?
Jó lenne, ha felfognád, hogy ami benned van még, az nem magzat. 8. hétig az csak embrió, magzat meg utána lesz. Ha időben elmész abortuszra, akkor az embriót abortálják, aminek sok köze nincs a magzathoz.
Jöhet a lepontozás, de semmire nem vállalnék gyereket és nem is költöznék cigányok mellé anyaotthonba...
Én inkább az abortuszt javaslom! Azt elbírnád nézni, hogy a gyereked nem eszik, esetleg éhezik? :S Vagy esetleg te fogsz éhezni azért, hogy a gyerekednek jó legyen... Abba meg te mennél tönkre. Tudom, mert anyukám is ezt csinálta... Nagyon nehéz életed lesz, ha megszülöd. Ja, és gyerekkel munkát is és újabb párt is sokkal nehezebben találsz majd. Fiatal vagy még, ne rontsd el az életedet! Ha rendes körülményeket nem tudsz neki biztosítani, úgy lehet el is vennék tőled, akkor meg árva lenne :S
20/L
Mégis mióta vagytok együtt?
Neki nem lehet gyereke, te ezt benyeled és védekezés nélkül lefekszel vele.
Benyeled azt is, hogy nem enged el dolgozni....
Mégis hova szeretnéd azt a picit megszülni?
A bar listás anyukád nyakára vagy anyaotthonban tengődni???
Ne cseszd el az életét már most.
Akkor inkább szüld meg és add örökbe, de ne lehetetlenítsd el az életét.
Pasit dobd ki, keress egy munkát és egy normális férfit, aztán, ha biztosabb a kapcsolat akkor vállalj gyereket, addig meg védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!