Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 l vagyok a párom azt...

21 l vagyok a párom azt mondta nem vállal se engem se a babát és takarodjak. Nincs hova mennem. Ti mit tennétek? Véletlen csuszott be

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 07:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Szüleid, nagyszüleid vannak?oda tudsz menni?Hát az ilyen embert, nem nevezném a páromnak!!Lehet én gondolom furán,de ez nem fér bele,hogy mehetek ahova akarok.Nem lehet kimondani normálisan,hogy kicsim erre még nem állunk készen anyagilag?Menten máshogy hangzik,mint így!!Hagyd el,mert nem úgy tűnik mintha szeretne és kicsit is fontos lennél neki!!!
2012. ápr. 27. 07:58
 12/31 anonim ***** válasza:
91%
Itt olyan bizalommal ajánlgatják az anyaotthonokat, mintha az valami hotel lenne. Én nem ajánlanám. Dugig van cigányokkal, akik még a gyereked feneke alól kilopják a tiszta pelenkát is. olyan, mint egy hajléktalanszálló. Az ott lévő anyák mind lecsúszottak, folyton marakodnak, idegbetegek.
2012. ápr. 27. 08:26
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
Én először eldönteném, hogy mit szeretnék. Babát, vagy abortuszt. Mivel én félek az abortusztól, és nagyon szeretem a gyerekeket, valószínűleg a baba mellett döntenék. 21 évesen egyetemista voltam, otthon laktam. Az első az lenne, hogy beszélnék a szüleimmel (ha vannak), vagy bárkivel, akinek a támogatására számíthatok. Aztán újratervezném az életem, keresnék egy védőnőt és egy szociális munkást, akik tájékoztatnak a lehetőségekről, megpályázható támogatásokról, stb. Utánanéznék, hogy mit tanulhatnék ez idő alatt (idegennyelv, vagy tanfolyam), és keresnék más, hasonló sorsú kismamákat az interneten. Én voltam anyaotthonban gyakorlaton, egyáltalán nem volt lepratelep, szerintem az is egy lehetőség. Át kell gondolni ezt az egészet, de mindenképp mondd el valakinek, ne tartsd titokban, mert bele fogsz bolondulni. Ráadásul macerás lesz takargatni a pocakodat, kifogásokat gyártani a rosszullétekre, stb. 24/N
2012. ápr. 27. 08:39
 14/31 anonim válasza:
64%
A párod szex előtt nem mondta, hogy takarodj? Jobban tette volna, mellesleg Te is hibás vagy mert odaadtad magad egy ilyen szemét pasinak. Ha nincs hova menned így esélyed sincs felnevelni a gyereket, vetesd el mielőtt még késő lenne.
2012. ápr. 27. 08:39
 15/31 anonim ***** válasza:
98%

Nos én dolgoztam anyaotthonban.

Sajnos ott sem fenékig tejfel az élet. Ott általában olyan anyák vannak, aki halomra szülik a gyerekeket, többségük roma. Ha ilyen helyre mész, onnan nehéz lesz visszakapaszkodni.

Nincsenek szüleid, nagyszüleid, unokatestvérek, nagynéni, akihez tudnál költözni ha megtartod a babát?

Ha ennyire nincs hova menned, jól gondold meg, hogy mit csinálsz, mert egy gyerek életre szóló felelősség.

2012. ápr. 27. 08:47
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy ezt hogy képzeli, milyen alak lehet a "párod"?!

Nem tudom, mennyire zárkózol el az abortusztól (ha elvből nagyon ellenzed, akkor eléggé megviselhet), de úgy néz ki, most az lenne a legjobb.

Szüleid, rokonok? Tényleg senki nincs? (Laknod akkor is kellene valahol, ha abortuszt csináltatsz.)

2012. ápr. 27. 09:32
 17/31 A kérdező kommentje:

Nincs senkim csak anyukám 300 kmre innen a tesómmal aki még tanul és bár listás anyám fitzetés egy részét letiltják sokszor kaja sincs nekik.a házon jelzálog.nem tudni meddig nem arverezik el.

Én anno azért jöttem pestre 2 éve hogy itt uj életet kezdjek. Volt munkám egy évig aztán nem. Felvettek volna feszolgálónak mire a pasim mondta csaposnak nem enged el igy munkám sincs.

Tényleg olyan gáz az anyaotthon? Én az abortusztol nagyon félek megölni egy magzatot nem tudom hogy tudnám feldolgozni. A pasi amugy azt hazudta neki nem is lehet gyereke.most is azt mondja neki a doki mondja hogy nem lehet. Én mással nem voltam tehát lehet. Amugy folyton rosszul vagyok egész nap émelygek nem tudom így tudnák e valahol dolgozni felvennének e de lakni akkor se tudnék hol, ahol anyam lakik ott nincs munkalehetőség.

2012. ápr. 27. 09:34
 18/31 anonim ***** válasza:
77%

Még ha kiderül, hogy csak mérgében/ijedtében mondta, én akkor is mennék tőle, ilyet mondani nagyon durva egy kiszolgáltatott nőnek.

Nagyon jól tudja gondolom, hogy nincs hova menned, ismeri a körülményeidet.

A gyereket ő csinálta meg, akár akarta, akár nem - nincs joga most kivonni magát a felelősség alól (akármi is lesz a terhesség sorsa) egy szál semmiben kidobni, hogy mehetsz, amerre látsz.

2012. ápr. 27. 09:35
 19/31 anonim ***** válasza:
97%

"A pasi amugy azt hazudta neki nem is lehet gyereke.most is azt mondja neki a doki mondja hogy nem lehet. Én mással nem voltam tehát lehet."

Jaj! :( Ilyet nem szabad elhinni, csak ha orvosi papírt ad róla. Jó, most már nem tudsz utólag mit csinálni, de ez is remekül rávilágít a pasid jellemére...

"Felvettek volna feszolgálónak mire a pasim mondta csaposnak nem enged el igy munkám sincs."

Ez meg a másik, hogy ebbe mi jogon szól bele?! Nem sztriptíztáncosnőnek akartál menni, a pénz meg kell.

Lehet, meg kéne fontolnod, hogy ezt a terhességet balesetnek tekinted, mert hogy az (ha nem vernek át, és tudod, hogy a fickó fogamzóképes, akkor védekeztél volna, és meg se fogan!) és keresel munkát, albérletet. (Utóbbit talán úgy, hogy szobát egy idős néninél, vagy 1-2 másik lánnyal társbérletben, úgy olcsóbb)

2012. ápr. 27. 09:41
 20/31 A kérdező kommentje:
Csak mi lesz ha késöbb nem lehet gyerekem?sajnos családi körben előfordult. Unokanővéremnek 19 éves korában volt egy abortusza utána hosszu évekig védekezett 30 évesen meg orvostol orvosig jár mert nincs baba és idegorvos kezeli nyugtatók stb 10 év alatt se tudta feldolgozni. Sőt most rosszabb neki mint akkor mert akkor fel sem fogta annyira.most jelenleg olyan a pszichés állapota hogy szerintem nem is alkalmas semmire. Ki sem mozdul otthonról naphosszat feksszik.
2012. ápr. 27. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!