21 l vagyok a párom azt mondta nem vállal se engem se a babát és takarodjak. Nincs hova mennem. Ti mit tennétek? Véletlen csuszott be
Nos én dolgoztam anyaotthonban.
Sajnos ott sem fenékig tejfel az élet. Ott általában olyan anyák vannak, aki halomra szülik a gyerekeket, többségük roma. Ha ilyen helyre mész, onnan nehéz lesz visszakapaszkodni.
Nincsenek szüleid, nagyszüleid, unokatestvérek, nagynéni, akihez tudnál költözni ha megtartod a babát?
Ha ennyire nincs hova menned, jól gondold meg, hogy mit csinálsz, mert egy gyerek életre szóló felelősség.
Érdekes, hogy ezt hogy képzeli, milyen alak lehet a "párod"?!
Nem tudom, mennyire zárkózol el az abortusztól (ha elvből nagyon ellenzed, akkor eléggé megviselhet), de úgy néz ki, most az lenne a legjobb.
Szüleid, rokonok? Tényleg senki nincs? (Laknod akkor is kellene valahol, ha abortuszt csináltatsz.)
Nincs senkim csak anyukám 300 kmre innen a tesómmal aki még tanul és bár listás anyám fitzetés egy részét letiltják sokszor kaja sincs nekik.a házon jelzálog.nem tudni meddig nem arverezik el.
Én anno azért jöttem pestre 2 éve hogy itt uj életet kezdjek. Volt munkám egy évig aztán nem. Felvettek volna feszolgálónak mire a pasim mondta csaposnak nem enged el igy munkám sincs.
Tényleg olyan gáz az anyaotthon? Én az abortusztol nagyon félek megölni egy magzatot nem tudom hogy tudnám feldolgozni. A pasi amugy azt hazudta neki nem is lehet gyereke.most is azt mondja neki a doki mondja hogy nem lehet. Én mással nem voltam tehát lehet. Amugy folyton rosszul vagyok egész nap émelygek nem tudom így tudnák e valahol dolgozni felvennének e de lakni akkor se tudnék hol, ahol anyam lakik ott nincs munkalehetőség.
Még ha kiderül, hogy csak mérgében/ijedtében mondta, én akkor is mennék tőle, ilyet mondani nagyon durva egy kiszolgáltatott nőnek.
Nagyon jól tudja gondolom, hogy nincs hova menned, ismeri a körülményeidet.
A gyereket ő csinálta meg, akár akarta, akár nem - nincs joga most kivonni magát a felelősség alól (akármi is lesz a terhesség sorsa) egy szál semmiben kidobni, hogy mehetsz, amerre látsz.
"A pasi amugy azt hazudta neki nem is lehet gyereke.most is azt mondja neki a doki mondja hogy nem lehet. Én mással nem voltam tehát lehet."
Jaj! :( Ilyet nem szabad elhinni, csak ha orvosi papírt ad róla. Jó, most már nem tudsz utólag mit csinálni, de ez is remekül rávilágít a pasid jellemére...
"Felvettek volna feszolgálónak mire a pasim mondta csaposnak nem enged el igy munkám sincs."
Ez meg a másik, hogy ebbe mi jogon szól bele?! Nem sztriptíztáncosnőnek akartál menni, a pénz meg kell.
Lehet, meg kéne fontolnod, hogy ezt a terhességet balesetnek tekinted, mert hogy az (ha nem vernek át, és tudod, hogy a fickó fogamzóképes, akkor védekeztél volna, és meg se fogan!) és keresel munkát, albérletet. (Utóbbit talán úgy, hogy szobát egy idős néninél, vagy 1-2 másik lánnyal társbérletben, úgy olcsóbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!