Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (Kérdésed túl...

Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Barátommal náluk szoktunk találkozni, mindig én megyek, ezzel nem is lenne baj, de a tesója mostanában nagyon rámszált, gyomoridegem van mikor ott vagyok. Ha ott van az ő barátnője, a holmimat mindig elveszi, a papucsomat hordja, az udvarit, a törölközőmet használja. Teljesen kész vagyok idegileg, barátom se nagyon bírja már, hogy mindig neki mondom, de ő meg nem szól nekik hogy hagyanak békén, meg ne az én cuccomat hordja.
2012. ápr. 26. 05:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha azért támadnak, mert a saját cuccodat szeretnéd felhúzni és nem állsz ki magadért, akkor ne haragudj, én sem tudok mást mondani, mit úgy kell neked. Ezzel nem bántod, nem mondasz rá csúnyát stb., csak szeretnéd felvenni ami a Tied. A törölközőt igaz, hogy vizes használat után, de így is beviheted a Párod szobájába, radiátorra, inasra, vagy akár egy szekrényajtóra akasztva, máris nem használja. Mindenképp légy egy kicsit határozottabb! Az életben is hagyod majd, hogy "eltapossanak", csak mert nehogy valaki támadjon amiatt, hogy kiállsz Magadért?! Gondold végig!
2012. ápr. 27. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!