Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutassam be a barátomat...

Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek? Ciki egy kicsit a szitu

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyok együtt az első barátommal,nagyon szeretjük egymást.De valahogy szégyenlem a szüleimet előtte vagy nem tudom...

Az ő szülei tök normálisak,nem szólnak bele az életébe,hagyják,hogy önálló döntéseket hozzon és nem nagyon érdekli őket,hogy mit csinál addig,amíg nem csinál túl nagy botrányokat(de általában a szülei azokat is elintézik).Az enyémek viszont irtó cikisek.

Anyáék nagyon régimódiak,alig engednek meg valamit.

Ha például itt van nálam egy barátnőm,akkor már 6 óra után szinte 10 percenként járkálnak be a szobámba és mindig kérdezgetik,hogy nem haragszanak-e a szülei,amiért ilyen "későn" nincs otthon és ilyenek.Szóval célozgatnak,hogy menjen haza,aki nálam van.

Nem engedik,hogy kifessem magam,hogy vasaljam a hajam,kozmetikushoz járjak(ide azért járok,mert meséltem a barátomnak,hogy örülnék neki,hogyha én is járhatnék és ő fizeti 2 hetente,ami nekem picit kellemetlen,de azt mondja,hogy neki semmiség és örül,ha boldog vagyok),hétvégente sem lehetek sehol 6 óránál tovább,nem hordhatok magassarkút különleges alkalmakkor sem,egy kicsit kivágottabb felsőt sem hordhatok,a leckémet minden nap fel kell mondanom,este 10 után már nem tévézhetek és nem internetezhetek,nem festhetem a körmömet,ha 4-esnél rosszabb jegyet kapok(akár matekból vagy fizikából,amiből síkhü..e vagyok),akkor határozatlan ideig elveszik a telefonomat és lejelszavazzák a gépet és sehová nem mehetek a sulin kívül meg még ilyenebb dolgok.

Már az őrület határán vagyok néha miattuk.

A barátom mondta,hogy őt nem érdekli,hogy milyenek a szüleim,szeret és ezen nem tudnak változtatni még akkor sem,ha levágják a hajam(a barátom folyton azt mondja,hogy bénán állna a rövid haj és néha ezzel poénkodik).

A barátom és a szülei ráadásul nagyon gazdagok,a szüleim meg ott spórolnak,ahol tudnak,tök átlagosan élünk.

Nem akarom,hogy cirkuszoljanak vagy botrányt csináljanak és hogy leégessenek.

A barátom 16 éves,én 15 vagyok.

2012. ápr. 25. 21:02
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Elmesélnéd hogy azóta mi a helyzet? :)

18L

2014. febr. 9. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!