Hol lehetne barátkozás céljából ismerkedni? Neten kívül?
21 vagyok és üres az életem barátnők nélkül, szakítottam a barátommal és teljesen kilátástalannak érzem a helyzetemet. Nem vagyok lezbi, csak barátnőket szeretnék. Tudna valaki mondani valami elérhető és kultis ismerkedési lehetőségeket?
Nem konditeremre gondoltam.
Én is hasonló problémával küszködöm, szakítottunk a pasimmal a közös baráti társaságnak vége. Így utólag bánom, hogy nem foglalkoztam többet a barátokkal és aki lehetett volna barátnőm azt is hanyagoltam, mert most magam vagyok.
Nehéz ügy, mert az ember ugye nem megy el egyedül a klubbokba, szórakozóhelyekre. (legalábbis én nem) nehezen ismerkedős típus vagyok, a munkahelyemen meg csupa időssel vagyok körbevéve...:S
Bocs, hogy nem tudok kielégítő választ adni, csak kicsit azért jó érzés, hogy megoszthattam itt, aki hasonló cipóben jár. Ilyenkor derül ki, hogy milyen fontosak a barátok, hiszen most nem pasira lenne szükség, hanem igazbarátra.
Én 14éves vagyok és általában ilyen helyeken szoktam barátkozni /Mondjuk én szeretek és nekem jól megy a barátkozás/
Szóval próbáld meg ilyen helyeken:
1.Koncerteken
2.Boltokban / Sorban állás vagy pl nézelődés közben/
3.Internet...
4.Ha suliba jársz még akkor ott,ha meg van munkahelyed akkor ott a munkatársakkal...
5.Vagy ha tömblakásban(Emeltes házban) laksz akkor ott a szomszédokkal vagy a szomszéd lányával/unokájával/unokahugával...(aki kb veled egykorú.
Kb ennyi jutott eszembe majd írok ha még eszembe jut valami :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!