Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehetne barátkozás céljábó...

Hol lehetne barátkozás céljából ismerkedni? Neten kívül?

Figyelt kérdés

21 vagyok és üres az életem barátnők nélkül, szakítottam a barátommal és teljesen kilátástalannak érzem a helyzetemet. Nem vagyok lezbi, csak barátnőket szeretnék. Tudna valaki mondani valami elérhető és kultis ismerkedési lehetőségeket?

Nem konditeremre gondoltam.

2009. jún. 21. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Hát, vannak ilyen baráti klubbok, én legalábbis már láttam párszor, és akkor oda lehet járni beszélgetni meg ilyenek... :) Szerintem az egy ideális hely ilyen célra. Ne kérdezd hol, hogyan és mint, mert nem tudom, csak láttam már néhány helyen, pl. ilyet, hogy: "baráti klubunk tagokat keres".
2009. jún. 21. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló problémával küszködöm, szakítottunk a pasimmal a közös baráti társaságnak vége. Így utólag bánom, hogy nem foglalkoztam többet a barátokkal és aki lehetett volna barátnőm azt is hanyagoltam, mert most magam vagyok.

Nehéz ügy, mert az ember ugye nem megy el egyedül a klubbokba, szórakozóhelyekre. (legalábbis én nem) nehezen ismerkedős típus vagyok, a munkahelyemen meg csupa időssel vagyok körbevéve...:S

Bocs, hogy nem tudok kielégítő választ adni, csak kicsit azért jó érzés, hogy megoszthattam itt, aki hasonló cipóben jár. Ilyenkor derül ki, hogy milyen fontosak a barátok, hiszen most nem pasira lenne szükség, hanem igazbarátra.

2009. jún. 22. 00:36
 3/5 A kérdező kommentje:
hmm ilyen baráti klubbokról még nem hallottam, de jó ötlet, utána nézek, köszi mindenkitől a válaszokat. Utolsónak üzenem, h ahogy így a neten keresgéltem, csupa olyan emberbe botlottam, akinek hasonló nehézségei támadtak, az utolsó pillanatban írtam erre az oldalra, igazából nem is mertem, mert, h milyen ciki bla-bla, de sokan vannak ebben a helyzetben. Azóta(1nap..hehe) megkeresett az a bizonyos 1 bnő, de elhajtottam a fenébe és írtak is páran, szal lehet csak meg kellett tenni a lépést. Köszi a kommenteket, hasznosak voltak tényleg.
2009. jún. 22. 04:41
 4/5 anonim válasza:

Én 14éves vagyok és általában ilyen helyeken szoktam barátkozni /Mondjuk én szeretek és nekem jól megy a barátkozás/

Szóval próbáld meg ilyen helyeken:

1.Koncerteken

2.Boltokban / Sorban állás vagy pl nézelődés közben/

3.Internet...

4.Ha suliba jársz még akkor ott,ha meg van munkahelyed akkor ott a munkatársakkal...

5.Vagy ha tömblakásban(Emeltes házban) laksz akkor ott a szomszédokkal vagy a szomszéd lányával/unokájával/unokahugával...(aki kb veled egykorú.

Kb ennyi jutott eszembe majd írok ha még eszembe jut valami :)

Sok sikert!

2009. nov. 29. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat. Ez egy elég depis korszak volt, szerencsére rájöttem, h nekem kell megtennem az 1ső lépést ha változtatni akarok. És így lett! Utána már csak maguktól jöttek az események, szal aki ezt a kérdést olvasná, annak mondom, h van kiút, de csak ha nem másoktól várod hanem teszel is érte.
2009. dec. 28. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!