Hogyan lehet főiskolán ismerkedni? Ti hogyan/mivel mentetek oda a csoporttársaitokhoz? Mondanátok néhány témajavaslatot?
SZTE pénzügy és számvitel
Köszönöm a választ! :))
hello
-Dögunalom volt ma a xy órája. Azt hittem elalszom.
-ja én is. milyen óra lesz?
-matek.
-Na az még unalmasabb lesz.
-megyünk ebédelni8?
-igen de előbb fénymásolnom kell. Jössz?
Szóval kár ezt túlaggódni.Minden jön magától.
Én úgy értelmeztem a kérdésed, hogy most kezded szeptemberben, és nagyon izgatott vagy, de parázol is egy kicsit :)
Nyugi, semmi ok az aggodalomra. Minden egyetemnek, főiskolának van valami törzshelye, ami vagy egy egyetemi klubhelyiség, vagy egy egyetemhez közeli pub. Sőt, nálunk például volt évkezdéskor gólyaparty, ahol kicsit összeismerkedhettünk. Nézd a hirdető táblát, az mindig tele van ilyenekkel. :)
Gólyatáborba mész? Na az kihagyhatatlan! De amúgy simán előadások közti szünetben is odamehetsz nyugodtan szimpi emberekhez ismerkedni. Ilyenkor van közös téma bőven,a suli, a tanárok, ki honnan jött, stb...
Légy nyitott mindenre, lehetőleg minden fakultatív programban vegyél részt, és hidd el, semmi probléma nem lesz!
Sok sikert! :)
nyilván az első órán lesz aki melléd ül. és akkor úgyis beszélni fogtok. Mi páran összeálltunk és az elején együtt kerestük meg a termet.
Majd alakul.
" SZTE pénzügy és számvitel "
Szintén!
Csak én már másodéves leszek ősztől. Írj privit, adhatok pár speciálisabb infot. :D
Főiskolás ismerkedés: a férjem meg akarta tudni mi a nevem a leckekönyvről dolgozatosztás közben:P
Majdnem kizavartak minket, mert elkezdtünk csacsogni, csak úgy spontán...
Ennek 3éve azóta van 2csemeténk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!