Szerintetek hülyeség neten ismerkedni?
Hát, eléggé. Én a fizikai kontaktusban hiszek. Érezem kell valakit ahhoz, hogy meg tudjam ítélni a helyzetet.
Egyébként olyan sok baromságot összehordanak az emberek saját magukról a neten. Elmesélik a jó és rossz tulajdonságaikat, a felét észre sem vennénk vagy marhára nem érdekelne,vagy nem is úgy gondolom ahogyan leírta.
Én ebben nem hiszek.
Attól függ, milyen mértékben.
Sok olyan életképtelen korcs kis gnóm van, akik azt terjesztik, hogy aki interneten ismerkedik, az lúzer, leginkább mert a kutya se áll szóba ilyen ordenáré, vállalhatatlan férgekkel. Nem kell rájuk odafigyelni - ha egy másik városban, vagy másik országban találod meg a hozzád illő partnert, akkor ne érdekeljenek az ostoba wannabe trollok megjegyzései, hogy aki "neten ismerkedik,az micsoda egy szaralak lehet"...hát whehehehehehe,nehogy már tőlük függjön, mit csinálsz!
Na persze nem szabad átesni a ló túlsó oldalára se - aki a négy fal között él, és Failbookon bökdös meg lájkolgat, az se komplett.
Volt ilyen, hogy fényképen tetszett, élőben meg nagyon nem.
A férjemet is a neten ismertem meg, teljesen más volt képen, mint az életben, de így is úgy is tetszett.
Amúgy 2 baráti házaspár is a neten jött össze. Kitartást!
van egy barátnőm, aki így jött össze a barátjával, több, mint egy éve együtt vannak, és oda vannak egymásért.
de ennek ellenére nekem vhogy nem szimpi a módszer, de ha neked igen, sztem nyugodtan próbálkozz.
Mi is a neten jöttünk össze három éve.
Mondjuk csak beszélgetésnek indult és csak barátokként találkoztunk.Ráadásul én csak egy régi képet láttam róla alulról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!