Hol lehet pl. kamionosokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tartósan nem bírok elviselni magam körül senkit. Még ha vakszerelmes vagyok is, akkor is sok egyedüllétre van szükségem. Viszont vágyom a párkapcsolatra.
Rájöttem nekem egy kamionos férfi lenne az ideális. De hol lehet velük találkozni? Nem k...a vagyok, tehát kamionos parkolóba nem megyek illegetni magam...
2011. szept. 28. 07:20
2/9 anonim válasza:
Ajánlok egy űrhajóst, esetleg sarkkutatót is. :)
3/9 anonim válasza:
Én is ezen gondolkoztam, miért nem inkább pilóta vagy űrhajós.. :)
4/9 anonim válasza:
Mi lenne ha te mennél el kamionosnak?A probléma úgy is megoldódna.:)Komolyra fordítva a szót,én is ilyen vagyok,csak férfiban.Párkapcsolataim ezen mentek tönkre,a hölgyek nem tolerálták ezt.
5/9 anonim válasza:
Szerintem az előttem való kérdezővel cseréljetek telefonszámot.
6/9 anonim válasza:
Vigyázz, a kamionos fura lények! Nekem is volt egy kamionos párom, hála az égnek nem csalt meg, de az ismerősei között volt, aki nem tagadta, az útja során csalta az asszonyt otthon....
7/9 anonim válasza:
Miért nem börtönből választasz? Legalább mindig tudod hol van.
9/9 anonim válasza:
Waberers,Horváth Rudolf,Révész Trans,Willi Betz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!