Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én megismerkedtem egy fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én megismerkedtem egy fiúval interneten keresztül. Ebből lesz vmi, vagy interneten keresztül ismerkedni egy nagy hülyeség?

Figyelt kérdés
Szóval megismertük egymást,beszéltünk telefonon,és láttuk egymást képen.Elmondásunk szerint mi szeretjük egymást,nagyon is,(én legalább is igen),de nem tudom,hogy belemerjünk vágni ebbe a kapcsolatba,vagy inkább hagyjuk az egészet.(Azért nem találkoztunk eddig,mert túl messze lakunk egymástól)
2008. júl. 6. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem ezt csak úgy tudjátok/tudod eldönteni ha élőben is találkoztok....egyébként vigyázni kel az ilyen netes kapcsolatokkal, sokszor nem magukrók küldenek képet az emberek:S...(tapasztalat)
2008. júl. 6. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
erre nincs semmi szabály hogyha neten ismerkedsz akkor csak kamusaokkal lesz dolgod. Lehet normális is a srác, attól függetlenül hogy a netről ismered, bár mostanában elég sok kamu srác és csaj ismerkedik a neten, szóval te "ismered" úgy ahogy őt! azt tanácsolom találkozz vele nyílt helyen, pl. kávézó, vagy sétáljatok! a találkozás sztem vízválasztó lesz!
2008. júl. 6. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem árt óvatosnak lenni a netes ismerkedésekkel.Vagy azért,mert ahogy írták,nem saját képeket küldenek el vagy a fele sem igaz abból,amit írnak, de hallottam már olyat is,ahol esze ágában sem volt találkozni a pasinak a lánnyal(kifogások voltak,vagy beteg volt stb.)Nyílván nem lehet általánosítani,mert biztosan vannak kivételek,de akkor is oda kell figyelni.Az,meg hogy valakit hallassz telefonon keresztül,meg látsz képet a másikról(jobb esetben)az nem elég.Élőben sokkal több minden kiderülhet a másikról.Egy kapcsolat nem müködik úgy,hogy mindig csak gép és telefon.Talizzatok,ha úgy érzed és meglátod,érdemes e belevágni.Lehetőleg napközben és olyan helyen ahol többen vannak.
2008. júl. 6. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az nem igaz egyáltalán, hogy csak "kamu" srácok ismerkednek a neten!Erre több ellenpéldát is fel tudnék hozni... 1.nekem is volt egy kapcsolatom,ami fél évig tartott és ő is "netes" srác volt és nem hazudott...

2.Barátnőm ott ismert meg egy pasit,és még ma is együtt vannak...(2 éve)

...ÉS még tudnák sorolni...

A kérdezőnek pedig..

Valóban elsődleges a találkozás!Anélkül nem szabad beleélni magad,mert bármi is lehet...Elmondom,hogy most én is ebbe a hibába estem..mert én is halogatom a találkozást,mert félek a kudarctól,holott szeretném is...és egyéb ilyen apróságok...én sem tudom még biztosra hogy mennyire bizhatok meg benne.De ha tovább halogatom,akkor meg nagyon beleélem magam:S

Szóval 100 szónak is 1 a vége :-)

Talákozzunk velük:-) és majd utána el lehet dönteni,hogyan tovább...

Sok sikert;)

2008. júl. 6. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem esete válogatja, hogy lesz-e belőle valami, vagy sem. vannak, akik tényleg hazudnak és nem a saját képüket mutatják, de vannak őszinte srácok is a neten. én is így ismertem meg a Páromat, hónapokig beszélgettünk MSN-en, nagyon jó barátok lettünk és mindent megbeszéltünk, aztán egymásba szerettünk. sokáig gondolkoztunk azon, hogy belevágjunk-e, mert egy távkapcsolat nem egyszerű és köztünk 500 kilóméter meg egy országhatár van. de mi nem bántuk meg, mert boldogok vagyunk és augusztusban fogunk találkozni.

szóval ne legyél vele teljesen elfogult, de azért bízz abban, hogy igazat mond és találkozzatok, aztán meglátjátok, hogy hogyan tovább! sok szerencsét! :)

2008. júl. 6. 18:33
 6/11 anonim válasza:
100%
Szerintem bármi kisülhet belőle, én pl a pasimmal chaten ismerkedtem meg :) 2 év és 4 hónapja vagyunk együtt! :) Sok sikert!
2008. júl. 6. 18:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ,legalább is az eddigieket :)
2008. júl. 6. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, mindenki így jár egyszer... nekem is volt már netes kapcsolatom, és életem egyik legszebb és egyben legrosszabb 10 hónapja volt.

200kilométer volt köztünk, és asszem hatszor találkoztunk. Előtte hónapokon át beszélgettünk MSN-en, egymásba szerettünk, ahogy ez lenni szokott. Persze mindig nekem kellett leutazni hozzá, ő meg ki se moccant a városkájából, pedig lett volna alkalma rá. Egyszerre vagy tizenhárman nyomultak rá, szóval nem volt túl könnyű vele. Végülis mindig vmi más sráccal beszélgetett, kétszer kerültünk szakításközelbe, a végén még azt is letagadta az egyik barátomnak, hogy valaha is jártunk vagy szerelmes lett volna belé.

De bizonyára vannak kivételek, és nekem voltak csak ilyen negatív élményeim. Sok sikert neked :)

2008. júl. 6. 20:05
 9/11 anonim válasza:
100%
Az 1ik rokonom a pasijával interneten keresztül ismerkedtek meg és kb 5 éve vannak együtt.
2008. júl. 7. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is a neten ismertem meg pár srácot, akikkel jártam is, ráaadásul a vőlegényemet is neten ismertem meg. :)
2008. júl. 7. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!