Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én megismerkedtem egy fiúval interneten keresztül. Ebből lesz vmi, vagy interneten keresztül ismerkedni egy nagy hülyeség?
Figyelt kérdés
Szóval megismertük egymást,beszéltünk telefonon,és láttuk egymást képen.Elmondásunk szerint mi szeretjük egymást,nagyon is,(én legalább is igen),de nem tudom,hogy belemerjünk vágni ebbe a kapcsolatba,vagy inkább hagyjuk az egészet.(Azért nem találkoztunk eddig,mert túl messze lakunk egymástól)2008. júl. 6. 17:15
11/11 anonim válasza:
nekem volt pozitív és negatív netes kapcsolatom is. arra kell vigyázni, hogy ne éld bele magad abba a képbe amit elképzelsz. Tudod, neten mindenki könnyebben ír le dolgokat, éshát lehet hogy a való életben egyaltalán nem olyan mint ahogy elképzeled, mégha láttad is képen és beszéltetek telón. Szerintem találkozz vele, de úgy menj oda, hogy rosszra számíts, és akkor max kellemesen csalódsz:) úgyis kiderül egy óra mulva amikor beszélgettek h csak neten olyan mint ahogy gondolod v élőben is. Meg látni fogod h udvarias-e, ápolt-e, stb., amik mondjuk msnen nem derülnek ki. ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!