Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egyenruhás fiúkkal ismerkedni? =)
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 16:02
1/20 nielindi válasza:
szegd meg a KRESZ-t, tuti összeismerkedsz 1-2 rendőrrel.
2/20 sztbali válasza:
Laktanyákban és egyeruhás sulikban.
3/20 A kérdező kommentje:
Oda nem hiszem, hogy csak úgy besétálhat bárki. =S
Jó is lenne... =D
2011. nov. 4. 16:10
4/20 anonim válasza:
ugye tutod hogy nem elsz rajta egész nap egy egyenruha és hogy egy nem egyenruhás pasinak is lehet benni egyenruhát? És te ruha alapján akarsz választani párt ? nem azért de sztem elég butácska avgy akárcsaka kérdésed
5/20 A kérdező kommentje:
Az ismerkedés és a párválasztás két külön dolog. Inkább az a butácska kijelentés, ha valaki nem tud szöveget értelmezni. =)
2011. nov. 4. 16:13
6/20 anonim válasza:
" egy nem egyenruhás pasinak is lehet benni egyenruhát?"
Nem éppen...
7/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyen szexshopok kívánatára gondolt, vagy nem tudom... =D
2011. nov. 4. 16:31
8/20 anonim válasza:
Mire gondolsz ismerkedés alatt? :) Én mondjuk katona vagyok de sajna csak félig szabad. :)
9/20 anonim válasza:
Én tűzoltó vagyok, az egyenruhásnak minősül?
10/20 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne az a tűzoltó. =) Édesapám is az volt. =)
Mellesleg 16:43-as, hogy lehetsz félig szabad? =D
2011. nov. 4. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!