Nem hülyeség így ismerkedni?
Két lány odamegy egy tásasághoz egy szórakozóhelyen és megkérdezik, hogy nem ülhetnének-e le mert: "ketten jöttünk, de nagyobb társasághoz lenne kedvünk". Főleg fiúkkal szeretnénk ismerkedni:D
Egy pasi haverom mondta, hogy csináljuk ezt. Nem ciki? nem néznek hülyének?
19 évesek vagyunk és nagyon szeretnénk új ismerősöket, de egyzserűen képtelenek avgyunk összeszedni párat.
Nem ciki,nem néznek hülyének..:)
Szerintem így az ideális és nem neten..(ahol bárki bármit mondhat magáról..)
Én azért nem általánosítanék, a netes ismerkedés is sülhet el jól. Hallottam már olyat, hogy fórumos társaságokból lett baráti társaság stb. Sose lehet tudni.
Kérdező, sok sikert az ismerkedéshez! (Első voltam.)
Nem gáz! :D
Én 20 éves lány vagyok, és kettesben (néha hármasban) megyünk bulizni a barátnő(i)mmel és volt már, hogy "odacsapódtunk" egy kisebb társasághoz (pár srác, pár lány), nem volt gáz, inkább örültek. :D Ráadásul mindannyian elég barátságosak vagyunk, sokat hülyéskedünk, ami tetszik az embereknek. Azóta egyébként nagyon jóban lettem az egyik sráccal... :P
Úgyhogy HAJRÁ! :D Nem kell félni!!! :)
Nem:D
Mi szeretjük ha új arcok jönnek
19/f
Hali csajok!
dobjatok mailt, és lesz új ismerősötök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!