Háztartásbeliek vagytok vagy dolgoztok? Melyik a jobb?
Kedves utolsó! Itt nem a fizetés összegéről van szó, hanemelméletben arról, hogy ki mennyire tartja magát. Én nem azért tanultam, hogy otthon lébecoljak. Én sikeres akartam lenni. Hidd el kérlek, hogy nem minden nő örülne annak, ha egész nap nem érnék hatások csak a brazil sorozatok és a mosogatólé, kis Romana regénnyel megspékelve.
Aki ennél többre tartja magát, az szeretne érvényesülni a világban, elérni valamit az életben. Ha mást nem, megbecsülést és az érzést, hogy megdolgozik azért, amit megeszik. És hidd el, van aki minimálbérért gürcöl, de talán neki is lehet önbecsülése annyira, hogy ne akarjon eltartott személy lenni. Ez nem fizetés függő, hanem önbecsülés és személyiségfüggő!
Én vezetem a háztartást,a párom dolgozik.
28F
haha, a vicc az egeszben h ki es h teszi fel a kerdest, ill h milyen kor olvassa a kerdest es ad valaszt. A HTB nok azt valljak h igen ennek igy kell lenni, es a gyerek igy kiegyensulyozottabb, mindenre van ido etc, mig a dolgozo no, jon a kihivasokkal, meg az anyagiakkal. Van aki igy boldog es vallalja inkabb a keveset, es elvezi h HTB, van akit meg a penz a kihivas hajt vmilyen szinten es azt vallja ha dolgozik sokkal tobbet tud nyujtani anyagilag a gyereknek. Mind a kettoben van racio, es szerintem az optimum az idealis.
En dolgozom egyebkent a 2.5 eves kislanyom mellett, sikeres vagyok, jol keresek, DE megis sokszor ugy gondolom h mindez nem tesz boldogga es lennek szivesen unatkozo HTB. Bar en nem vagyok az a fozok, mosogatok, kisozlgalom ferjem tipsu felesg, es igyekeztem a technologiat alkalmazni, h nalunk a mosogatogep mosogat, es ha kell beinditom egy nap ketszer is. Eppen ezert gondolkodom sajat cegen, ahol kevesebb bevetel fejeben tobb szabadidom van, tehat megvan a felxibilitas otthon es ugyanakkor a kihivas. Mar csak az optimalis ceget kell megtalalnom amit megvennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!