Titeket zavarna, ha a párotok 2,5 év elteltével is az ex lakásába lenne bejelentve?
Figyelt kérdés
Állítólag csak én túlzom el. Meg jaj nem tud hova átjelentkezni (anyukája, én szüleim, stb. nem tudom miért "gond")2012. ápr. 24. 08:28
11/14 anonim válasza:
Tehát albérletben laktok, és a tulaj azt mondta, bejelentkezhettek oda. A párod szerint ez miért nem szükséges??? Nem értem.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az ex egy utca 53-as számába lakik, az édesanyja UGYANABBAN az utcában, de a 29-ben, tehát intézkedés terén nem lenne gond. Én többször is mondtam, hogy hozzánk jelentkezzen be, bár szüleim lakása már pár kerülettel arrébb van. Az ex-et idegesíti, hogy még oda van bejelentve, az új férjét és engem szintúgy. Attól nem tartok, hogy megcsalna, csak valahogy idegesítő, hogy van valamilyen összefüggése a múlttal. Ennyi erővel az összes eddigi kapcsolatával lehetne valamilyen kapocs, de csak itt a legutóbbi helyen van ez.
2012. ápr. 25. 08:39
13/14 anonim válasza:
De arra nem válaszoltál, hogy a párod a közös albitokba mért nem akar bejelentkezni. Ezt én nem értem. Hogy is van most ez?
14/14 anonim válasza:
"Mikor kidobta a felesége, rá pár héttel találkoztunk, úgyhogy majdnem ugyanennyi ideje vagyunk együtt."
Engem inkább ez zavarna, nem az, hogy mi van a hivatalos papírjain. Úgy érezném, hogy neki mindegy, kivel jár, csak egyedül ne legyen. Persze te tudod, mennyire volt kihűlve a kapcsolatuk addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!