Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állhatnék bosszút az...

Hogyan állhatnék bosszút az exemen? Nagyon csúnyán átvert és megcsalt miközben külföldön güriztem a közös jövőnk érdekében!

Figyelt kérdés
Ahogy kimentem rá 3 hétre megcsalt ha konkrétan nem megcsalt de e1kezdett ismerkedni,utánna persze meg is tette,mind végig hazudta hogy így meg úgy szeret!Gonosz módon dobott ki és még neki áll feljebb,megfogadtam hogy bosszút állok,csak még nem tudom hogyan!
2012. ápr. 23. 18:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

23.55 folyt:

az a lényeg, hogy szeretted (szereted), nem pedig az, hogy mit csinált.

2012. ápr. 23. 23:57
 32/36 anonim ***** válasza:
nyugi, egy ilyen p*** sose lesz boldog, mert előbb-utóbb minden kapcsolatban kimutatja a foga fehérjét és akkor lapátra kerül. te meg meg fogod találni azt, akit érdemes is szeretni.
2012. ápr. 24. 01:40
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb bosszú, ha kiröhögöd. Mondd neki, hogy szerinted is ez volt a legjobb döntés, így a pénzed is magadra költheted, meg a szakítás problémáját is levette a váladról.
2012. ápr. 24. 09:13
 34/36 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagy te isten, hogy igazságot szolgáltass és a bosszú sem édes, ahogy sokan hiszik..

Megkapja ő a maga büntetését az élettől, ne aggódj ezen, az emberi nagyság nem a kis piti bosszúkban méretik..

Légy nagyvonalú s engedd el a bántottságodat, nem te leszel az aki ezt megtorolja, de az igazságszolgáltatás nem marad el, ne félj.. Na majd akkor röhöghetsz a markodan, az lesz igazán jó érzés!!!

Olvass inkább Osho-t! Az majd megnyugtat!

Sok szerencsét!

2012. ápr. 24. 21:43
 35/36 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell semmit tenned. Majd az élettől megkapja a magáét.
2012. ápr. 28. 18:38
 36/36 anonim válasza:
inkább örülj neki, hogy még azelőtt derült ki a dolog, mielőtt összeházasodtok, gyerek stb... Sztem TE kerültél ki nyertesen az ügyből....
2012. júl. 12. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!