Hogyan állhatnék bosszút az exemen? Nagyon csúnyán átvert és megcsalt miközben külföldön güriztem a közös jövőnk érdekében!
ma 18:29
Már hideg fejjel tudok,túl hideggel!Pedig már kidühöngtem magam,az első 2 hétben ki sem mozdúltam a lakásból,utánna jött a box zsák és a bringázás,most a bosszúná tartok,mert most tudasúlt bennem hogy milyen aljas módon bánt el
ma 18:30
Nem piti és szánalmas doogra készülük,tudok róla valamit,amit nem sokan!Nagy ér vágás lesz az neki ha ezt valakinek a fülébe juttatom!És nem fogja megtudni hogy én mondtam
Engem 3 év után b*szott így át a kedvesem.
Igazából nem álltam rajta bosszút, ha csak azzal nem, hogy ha most lát 15 kg-val kevesebb vagyok, mindig szépen öltözködöm (mellette lompos voltam...sajnos) és mindig mosolyogva köszönök neki.
Tehát azt látja, hogy jól vagyok, élem az életem, és boldog vagyok nélküle. És ez részemről így is van.
Ő viszont egy nagy rakás...sz*r? Igen, talán ez illik a legjobban rá.
Tudom, hogy fáj, az első fél év nekem is pokol volt. De aztán sikerült felállnom. Ezt kívánom neked is!
ma 18:48
Persze hogy nem!Majd még hagyom hogy így és ennyive1 megússza és vígan élje az életét,tudja csak meg mindenki mekkora egy söpredék!!
Ha ezt a kis szennyest kiteregetem utánna jobban leszek,ennyi belefér amennyi keserűséget okozott nekem!
Utánna már az ő dolga hogy rendezi a mocskait,én tiszta vagyok és ez a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!