Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állhatnék bosszút az...

Hogyan állhatnék bosszút az exemen? Nagyon csúnyán átvert és megcsalt miközben külföldön güriztem a közös jövőnk érdekében!

Figyelt kérdés
Ahogy kimentem rá 3 hétre megcsalt ha konkrétan nem megcsalt de e1kezdett ismerkedni,utánna persze meg is tette,mind végig hazudta hogy így meg úgy szeret!Gonosz módon dobott ki és még neki áll feljebb,megfogadtam hogy bosszút állok,csak még nem tudom hogyan!
2012. ápr. 23. 18:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ennyit nyugodtan megtehetsz. De ne tudja meg, hogy te voltál. Ha ennyire undorító módon bánt el veled, akkor örül annak is ha lát téged bosszúsan, dühösen, sértetten. Úgyhogy vele ne tudasd, hogy ez mennyire felzaklatott téged, de én minden további nélkül bosszút állnék valami olyan formában, amivel nem csinálok magamból hülyét senki előtt.
2012. ápr. 23. 19:31
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk azzal már bemutatkozott,hogy megcsalt téged,az ismerősök biztos összesúgnak a háta mögött.bár a harag rossz tanácsadó,de az tény,hogy kicsit megnyugszol tőlle.gondold át és tégy belátásod szerint.remélem megtalálod azt aki értékelni tud és végre igazán boldog leszel,na majd akkor fog ő pofára esni..
2012. ápr. 23. 19:42
 23/36 A kérdező kommentje:
A legjobb az egészben az hogy ő vádolt meg engem azzal hogy megcsalom őt!Miközben imádtam,szerettem ő volt az életem,amikor nem voltam itthon végig ő járt a fejembe,egész nap,reggel az ő arcával ébredtem és az ő arcával feküdtem!
2012. ápr. 23. 19:42
 24/36 anonim ***** válasza:
A roh@dék... ne hagyd magad!
2012. ápr. 23. 21:35
 25/36 anonim ***** válasza:
69%

Látom, sikerült kipucolni a kávét a billentyűzetedből.

Már egy rakat kérdést feltettél ezzel kapcsolatban. Az egyikben 2 hónapja hagyott el, a másikban 6 hónapja.

Pl. Az érdemes-e egy normális lányra várni c. kérdésnél is, ahol az egész női nemet szidtad emiatt.

Lépj már túl rajta, rinyálsz, mint a fürdős kva és napi 2-3 kérdést kiírsz, mindig kicsit kiigazítva az adatokat (pl eddig két gyereke volt a férfinek, most már három...).

2012. ápr. 23. 22:15
 26/36 A kérdező kommentje:
Valakivel keversz szerintem,nem hinném hogy én lennék az országban az egyedüli ilyen eset és ezen az oldalon!
2012. ápr. 23. 22:25
 27/36 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg elég undorító, amit tett! De szerintem is így van, a férfiasságát egy férfi soha ne veszítse el! Próbálhatsz bosszút állni rajtuk, úgyis csak vádaskodásnak, nevetséges kitalációknak fogják venni és csak saját magad alázod tovább!

A legjobb ha keresel egy szép nőt és össze szeded végre magad! Az a nő, aki ezt megtudta tenni, nem hogy nő, de nem is ember! Bár azért az ő nézőpontját is meghallgatnám!

Mindenesetre szomorú és nehéz lehet neked, de szedd már össze magad, az ilyesmi önsajnálat!

2012. ápr. 23. 22:32
 28/36 A kérdező kommentje:

ma 22:32

Az ő néző pontja az hogy ő szerinte én csaltam meg és nem tartottam jó nőnek,ami nem igaz mert ennyire még senkit nem szerettem!De rájöttem hogy kisebbségi komplexusa van és nem tartja magát jó nőnek,ezért ezt rám vetítette ki,erre késöbb jöttem rá,hiszen szerettem és ezt ki is mutattam

2012. ápr. 23. 22:40
 29/36 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy nincs neki semmiféle komplexusa! Ha ennyire szeretted, csupán épp ez volt a baj, hogy nem kellett semmit tennie, te körberajongtad és megunta! Kell neki az új, akiért kicsit tenni és harcolni kell, ez nem csak a férfiakban van meg, hanem a nőknek is szüksége van rá!

Kicsit túl agyalod és komplikálod már ezt, nézz körbe és rá fogsz jönni mennyi szép nő van, aki meg tudná becsülni azt a szeretet, amit adni tudsz, amennyiben tényleg így volt ez!

Ő nem érdemelte meg, valószínűleg a jelenlegi "áldozatával" is ezt fogja tenni! Amint eléri , amit akar, megunja és eldobja a kis játékait a következőért!

2012. ápr. 23. 22:45
 30/36 anonim ***** válasza:

"Miközben imádtam,szerettem ő volt az életem,amikor nem voltam itthon végig ő járt a fejembe,egész nap,reggel az ő arcával ébredtem és az ő arcával feküdtem!"

Ezért ne állj bosszút. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, akit ennyire imádtam, és hasonló lett a vége. Nem álltam bosszút, és nem bántam meg. Pedig már 10 év eltelt azóta. Bosszút állni könnyű, nem bosszút állni nehéz. Viszont sokkal erősebb leszel utána.

2012. ápr. 23. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!