Az a nő, aki régebb óta él párkapcsolatban de nem házas, csak a külvilág felé mutatja hogy ő sem akarja az esküvőt?
5 éve élünk együtt a párommal, 6 hónapos a lányunk és nem tervezünk esküvőt. A szüleimnek nagyon csúnya válása volt, nem hiszem, hogy valaha férjhez fogok menni. De ez inkább félelem, mint az hogy nem vágyok rá.
Az egyik barátnőm 6 évig volt együtt a pasijával. Mindenhol azt hangoztatta, hogy az esküvő csak felesleges papír, elavult stb. Most meg szakított a sráccal, mert az nem vette feleségül.
Ezért kérdezem.
Veletlenul akadtam a kerdesre, remelem olvassa meg valaki.
Oszinten szolva engem a hideg kiraz a lagzi gondolatatol is. Tavaly ketton is voltam es el nem tudom kepzelni, hogy nekunk is legyen. Nem hianyzik sem a menyasszonyi ruha, sem a felhajtas. Legfokeppen pedig azt a rengeteg penzt sajnalnam, meg azt, hogy szamomra nem kellemes emberekkel is jopofiznom kellene.
7 eve vagyunk egyutt, van 2 gyerekunk. Nem reg megbeszeltuk, hogy 3 ev mulva, amikor lejar a hitelunk osszehazasodunk es a lagzi arabol elmegyunk egy luxus naszutra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!