Gáz, hogy utálom a gyerekeket?
Én vagyok a 46-os. Csak fordított pszichológiát alkalmaztam, vagyis ok nélkül bunkó voltam a kérdezővel.
Ahogyan ő ok nélkül bunkó a gyerekekkel.
Ugye, kérdező, hogy neked is rosszul esett? Talán ez alapján kicsit átgondolod a dolgot. Lehet normálisan is közölni, amit szeretnél, mondjuk azt mondod, hogy a kutyus nem szereti, ha simogatják.
Érveid nem is voltak, csak rögtön leminősítettél a stílusom alapján, hogy egy gyárban güriző nímand vagyok, aki itt éli ki a feszkót.
Kérdező!
Te milyen embernek tartod magad, aki a frusztrációdat a gyerekeken éled ki?
Tán csak nem egy gyárban büdösödő nímand lennél te is?
off:mi az a nímand? a parasztot értem...az a kérdező...de nimand?
Ha utálod őket, minek viszed oda a kutyát? Egy gyerek természetéből fakad hogy ha újdonságot lát, jelen esetben kutyát, az érdekli és fel szeretné fedezni...ezért talán nem kéne büntetni őket a tuskó stílusoddal!
Ha rendelkeznél némi intelligenciával, nagyon egyszerűen tudnád kezelni a dolgot!
Azt megkérdezhetem, hány éves vagy?
Olyan 17re tippelek, persze kamuzhatsz is...:)
Bocs, ez alapján, inkább csak 7 éves lehetsz:
"Az én kutyám, nem a tiéd. Te mit szólnál, ha odamenne egy gyerek, és megkérdezné, megsimogathatom a hajad? Csak úgy. Biztos örülnél, ugye?"
megmondod emberi hangon és stílusban,hogy nem szereted, ha megsimogatják a hajad...egy gyerek, az gyerek, nem pedig hülye...
Nímand azt jelenti, hogy senki :)
(46os, aki várja a kérdező hozzászólását)
Egyébként a "niemand" német szóból jött át,ami szó szerint senkit jelent.
Érdekes a gyökere is, "nie"=sehol, "mand"= "mann" = ember. Legalábbis szerintem innen származhat.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem az egosita kölyköd vagyok, úgyhogy ne abból indulj ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!