Gáz, hogy utálom a gyerekeket?
Az nem gáz hogy utálod a gyerekeket,ha normálisan állsz hozzájuk és nem vagy tapló paraszt akkor egyik anyukának sincs oka meggorolni.
Remélem azért normális hangnemben küldöd el a gyerekeket a kutyádtól?
Valószínű, hogy akik hasonlóan éreznek (gyerekutálat) vagy még tinik és most minden idegesíti őket, vagy volt valami törés szülő-gyerek kapcsolatba. Esetleg máshol.
Ezzel semmi gond nincsen, én nem néznék senkire ezért ferdén, hiszen mindenki úgy él, ahogy neki megfelel.
DE!! Kérlek benneteket, aki így érez nagyon vigyázzon, nehogy teherbe essen/ gyermeket csináljon. Nem lenne jó utálatban felnőni senkinek.
Plusz amíg nem bántanak ezzel az érzéssel másokat, addig nincs baj.
23N
Ebben az esetben gáz,na de majd ugyis visszakapod egyszer az élettől.
Nem nagyon szeretem a kutyákat,kiráz a hideg mikor egy kutya megszagol vagy hozzámér,mégsem vagyok bunkó a gazdájával és a kutyába sem rugok bele hogy huzzon arrébb.
Szerintem meg gáz hogy így viszonyulsz hozzájuk.
Miért baj ha megsimogatják egy kicsit a kutyáidat? Vagy bántják is? Ha nem, akkor mi a baj azzal hogy ők is "szeretgetik" egy kicsit? Ha ennyire idegesítenek, miért ott sétáltatod őket, ahol ezek a "sátánfajzatok" is vannak?
Bakker, itt mindenki elfelejtette, hogy egyszer ő is volt gyerek? Te anno mit szóltál volna, ha egy ilyen "jófej néni" elküldött volna a búsba, ha a közelébe mész?
Nem arról van szó hogy szülj vagy ne, hanem vagy legyél toleránsabb az emberekkel ( köztük a gyerekekkel), vagy zárkózz be jól valahova a kutyáiddal együtt, ahol senki nem talál meg, így nem teszed ki magatokat ilyen atrocitásoknak. A világ nem csak belőletek ( kutyák + te) áll, ezt a békát le kell nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!