Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy utálom a gyerekeket?

Gáz, hogy utálom a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Borzasztó idegesítőnek találom őket, minden idegesít, a vonyításuk, a rohangálásuk. Ez még nem is lenne baj, de folyton folyvást megtalálnak, mert van 2 gyönyörű kutyám, és odajönnek kuncsorogni, hogy simizhessék őket. Én rendszerint elküldöm őket, megmondom, hogy menjen innen, vagy ne simogassa meg. Ilyenkor persze az anyjuk szemében minden vagyok, csak becsületes nem...
2012. ápr. 22. 23:52
 21/95 anonim ***** válasza:
75%
Írok inkább privátban, ha nem bánod, hagy írjanak itt a kérdéshez kapcsolódó válaszokat.
2012. ápr. 23. 03:37
 22/95 anonim ***** válasza:
29%
A kutyát szereted, mert a tied. A gyereket nem, mert a másé. A saját mindig különb, mint az idegen. Miért? Mert a sajátra kutyádra szeretettel nézel, az idegen gyerekre pedig másképp. No, a változás abban lesz annak idején, hogy amikor gyereked születik a más gyerekét is szeretni fogod.
2012. ápr. 23. 04:24
 23/95 anonim ***** válasza:
51%

Az nem gáz hogy utálod a gyerekeket,ha normálisan állsz hozzájuk és nem vagy tapló paraszt akkor egyik anyukának sincs oka meggorolni.

Remélem azért normális hangnemben küldöd el a gyerekeket a kutyádtól?

2012. ápr. 23. 07:52
 24/95 anonim ***** válasza:
23%
Nem az a gáz, hogy nem szereted a gyerekeket, hanem hogy a leírásod alapján bunkón viselkedsz velük.
2012. ápr. 23. 08:15
 25/95 anonim ***** válasza:
57%

Valószínű, hogy akik hasonlóan éreznek (gyerekutálat) vagy még tinik és most minden idegesíti őket, vagy volt valami törés szülő-gyerek kapcsolatba. Esetleg máshol.

Ezzel semmi gond nincsen, én nem néznék senkire ezért ferdén, hiszen mindenki úgy él, ahogy neki megfelel.

DE!! Kérlek benneteket, aki így érez nagyon vigyázzon, nehogy teherbe essen/ gyermeket csináljon. Nem lenne jó utálatban felnőni senkinek.

Plusz amíg nem bántanak ezzel az érzéssel másokat, addig nincs baj.

23N

2012. ápr. 23. 08:18
 26/95 anonim ***** válasza:
47%
Én sem szeretem őket. Aztán mégis szültem. A sajátomat imádom, a másét továbbra sem szeretem, sőt. Az unokahúgomra rendszeresen vigyázok, de rettentő módon idegesit. Sajnos a testvérem nem tudja másra bizni, pedig a gyerek sem szeret ide jönni. Nem bántom, nem csinálok vele semmi rosszat, csak nem szeretem.
2012. ápr. 23. 09:14
 27/95 A kérdező kommentje:
De bunkó vagyok velük, annyit mondok, hogy menj innen, vagy mikor megkérdezi, hogy megsimogathajta-e, annyit mondok, hogy nem. Senki kedvéért nem fogok jópofizni egy idegesítő kis lénnyel, én sem megyek oda az anyukához, hogy miylen cuki a gyereke, megsimogathatom?
2012. ápr. 23. 09:16
 28/95 anonim ***** válasza:
16%

Ebben az esetben gáz,na de majd ugyis visszakapod egyszer az élettől.

Nem nagyon szeretem a kutyákat,kiráz a hideg mikor egy kutya megszagol vagy hozzámér,mégsem vagyok bunkó a gazdájával és a kutyába sem rugok bele hogy huzzon arrébb.

2012. ápr. 23. 10:20
 29/95 A kérdező kommentje:
Én sem rúgok bele a gyerekbe, mikor ott van, levegőnek nézem, de ha belép a személyes terünkbe, azt már nem tűröm. Szerintem te is nyugodtan szólhatsz a gazdának, akár határozottan, hogy vigye el onnan a kutyáját. Tudni kell az embernek megvédeni az érdekeit.
2012. ápr. 23. 10:25
 30/95 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem meg gáz hogy így viszonyulsz hozzájuk.

Miért baj ha megsimogatják egy kicsit a kutyáidat? Vagy bántják is? Ha nem, akkor mi a baj azzal hogy ők is "szeretgetik" egy kicsit? Ha ennyire idegesítenek, miért ott sétáltatod őket, ahol ezek a "sátánfajzatok" is vannak?

Bakker, itt mindenki elfelejtette, hogy egyszer ő is volt gyerek? Te anno mit szóltál volna, ha egy ilyen "jófej néni" elküldött volna a búsba, ha a közelébe mész?

Nem arról van szó hogy szülj vagy ne, hanem vagy legyél toleránsabb az emberekkel ( köztük a gyerekekkel), vagy zárkózz be jól valahova a kutyáiddal együtt, ahol senki nem talál meg, így nem teszed ki magatokat ilyen atrocitásoknak. A világ nem csak belőletek ( kutyák + te) áll, ezt a békát le kell nyelni.

2012. ápr. 23. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!