Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy utálom a gyerekeket?

Gáz, hogy utálom a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Borzasztó idegesítőnek találom őket, minden idegesít, a vonyításuk, a rohangálásuk. Ez még nem is lenne baj, de folyton folyvást megtalálnak, mert van 2 gyönyörű kutyám, és odajönnek kuncsorogni, hogy simizhessék őket. Én rendszerint elküldöm őket, megmondom, hogy menjen innen, vagy ne simogassa meg. Ilyenkor persze az anyjuk szemében minden vagyok, csak becsületes nem...
2012. ápr. 22. 23:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem vok mar tul fiatal ugy ertve 20on eves de mai napig mas gyereket keptelen vok hosszu tavon elviselni par orat meg csak csak de napokat, s foleg a hisztis nyugos kolykoket minderre ratetez hogy az anyuka meg el is varja h igenis en is tekintsem aranyosnak cukinak az o egyetlen kincset s toleraljam ha a gyereke olyan amilyen.Nos eszem agaba sincs mas gyereket toleralni se elfogadni s imadni.Nem az enyem tehat miert is kene elfogadnom tisztes tavolsagbol aranyosak de h en egy idegen uvolto geppel egyutt legyek orakig s mosolyogjak is hozza, azt ne varja senki tolem..persze egybol gyerekgyulolo vagyok ilyenkor.Hat nem! A sajat gyerekemhez leszek turelmes s tolerans s azt fogom imadni,de en se fogom elvarni h mas hiszterikus imadattal ugralja korul a gyerekemet mert az pici s bele fer h nyavog meg igenis turjek ezt el nekem.a sajat gyerek teljesen mas nyilvan annak jobban fogok turni mindent mert belolem van de egy vad idegen gyerek nem all hozzam kozel nem is allt soha.s nem is fog.A kutyakra terve pedig imadok minden kutyat a kolyokkutyakat meg plane ezerszer nagyobb turelmem van egy kolyok kutyahoz mint egy idegen totyogohoz..sajnalom ez van.
2018. febr. 25. 10:39
 92/95 MONSTER124 válasza:
100%
Ja én se szeretem a gyermekeket. Nekem sose lesz sőt én egy olyan nővel se tudtam és tudok komoly kapcsolatot csinálni aki akkar. Nekem is a nagybácsi szerep meg felel. Ezt már a családomnak is meg mondtam hogy nekem nem lesz soha.
2019. aug. 12. 15:18
 93/95 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz :D csak akkor ne vállalj, nem kötelező :) én is rühellem őket amúgy.

28N

2020. ápr. 12. 20:27
 94/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, némelyik tényleg idegesítő. visít, ordít, sikoltozik, üvölt. Én csendes gyerek voltam, és zavart, amikor mások csak ordítva meg verekedve tudtak játszani. Most olyan helyen lakok, ahol sok van, társasház, éjjel dolgozom, nappal aludnék, ha tudnék tőlük.
2020. aug. 13. 22:48
 95/95 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én a munkatársaimon látom azt amit értelmileg nem tudok felfogni. A munka után hazamennek és a szabadnapjaikon is kénytelenek dolgozni mert ott a gyerek. Tehát nem tudnak pihenni. Továbbá saját pénzük magukra, az vagy nincs vagy minimális.

Nem tudnak maguknak semmit venni vagy csak nagyon olcsó dolgokat.

Nem is utaznak sehová.

És mindezt miért ? Mert van a gyerek. Komolyan mondom ha nem az lenne hogy én e miatt összeveszek emberekkel, konkrétan megkérdezném hogy nektek elment az eszetek ?

12 órás műszakokban dolgozunk kivétel nélkül. Nekem kell az a napi 10 óra alvás 2 12-es után mert ha nem összesek.

Ha nekem műszak után valami gyerekkel kéne foglalkoznom szerintem lelőném egy AK 47-el. Igen lövészklub tagja vagyok tudom használni.

A kert meg nagy van hely. Ezt meglégzendő tudatosan kerülöm a párkapcsolatokat. Így mindenikek jobb. Az AK-t meg egyébként is elzárva tartják csak a lőterén használható. Mielőtt bárki be. ....na.

Ha nekem nem lenne magamra pénzem én hülyét is kapnék.

Nem is értem a gyerekeseket hogy ezeknek ebben mi a jó ?

Se pénzük, se szabadidejük nincs ezek bolondok ?

2020. aug. 24. 18:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!