Gáz, hogy utálom a gyerekeket?
Dehogy gáz :D csak akkor ne vállalj, nem kötelező :) én is rühellem őket amúgy.
28N
Nem.
Én a munkatársaimon látom azt amit értelmileg nem tudok felfogni. A munka után hazamennek és a szabadnapjaikon is kénytelenek dolgozni mert ott a gyerek. Tehát nem tudnak pihenni. Továbbá saját pénzük magukra, az vagy nincs vagy minimális.
Nem tudnak maguknak semmit venni vagy csak nagyon olcsó dolgokat.
Nem is utaznak sehová.
És mindezt miért ? Mert van a gyerek. Komolyan mondom ha nem az lenne hogy én e miatt összeveszek emberekkel, konkrétan megkérdezném hogy nektek elment az eszetek ?
12 órás műszakokban dolgozunk kivétel nélkül. Nekem kell az a napi 10 óra alvás 2 12-es után mert ha nem összesek.
Ha nekem műszak után valami gyerekkel kéne foglalkoznom szerintem lelőném egy AK 47-el. Igen lövészklub tagja vagyok tudom használni.
A kert meg nagy van hely. Ezt meglégzendő tudatosan kerülöm a párkapcsolatokat. Így mindenikek jobb. Az AK-t meg egyébként is elzárva tartják csak a lőterén használható. Mielőtt bárki be. ....na.
Ha nekem nem lenne magamra pénzem én hülyét is kapnék.
Nem is értem a gyerekeseket hogy ezeknek ebben mi a jó ?
Se pénzük, se szabadidejük nincs ezek bolondok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!