Gáz, hogy utálom a gyerekeket?
Kedves 40-es,
és ez mégis hogy jön ide?
Szerintem nem kell mindenkinek szeretni a gyerekeket, azt meg a kérdező írta még az első oldalon, hogy pedig majd neki is kéne egyszer szülni, nem? Neki válaszoltam.
Arra nem gondoltál még, hogy mást meg a te kutyáid vonyítása/rohangálása idegesít? Remélem, ők is elküldenek téged a sunyiba.
A 75 %-os vagyok ( már lehet hogy 60%, hehehe:))))))
Jesszus!Ennyi beteg,antiszociális embert egy rakáson.
Még jó,hogy nem rajtatok múlik az emberiség sorsa,lehet kihalnánk és csak a kutyák maradnának.
Kedves Kérdező!
Összefoglalom: te egy bunkó paraszt vagy.
Nem azért, mert nem szereted a gyerekeket. Hanem a stílus miatt, ahogy közlöd velük, hogy nem simogathatják meg az imádott kutyáidat (akik mellesleg undorító büdösek és a saját segglyukukat nyalják, aztán meg a te pofád).
Lehetne kultúrember módjára is tálalni a dolgot.
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
Te pedig a stílusod alapján egy tanulatlan, egyszerű nímand vagy, aki egy gyárban szkeccsöl, és itt szépen minden feszültségét levezeti:) További szép estét!
Ó nem, de azért köszi a bizalmat.
De most komolyan.
Mit kell ezen vergődni, meg büszkén verni a melled, hogy bunkó vagy más emberekkel. (tök mindegy, hogy gyerek, vagy felnőtt)
Más meg utálja a kutyákat, de nem ír ki róla kérdést, és nem vár megerősítést a többi érzelmi analfabétától.
Nem kell szeretni a gyerekeket.
De hogy direkt bántod őket...
Jó napom van, küldök neked egy viccet:
"Egy fickó meglát egy kis piros gyerekkocsit az úton. Egy tűzoltósapkás kiskölyök ül benne, és egy nagy kutya húzza. Ahogy közelebb ér, látja, hogy a kutyának a heregolyóira van kötve a kötél, amivel a kis játék tűzoltóautót húzza.
Megszólítja a kiskölyköt:
- Hé, kisfiú, fogadok, hogy jobban húzna a kutyusod, ha a nyakára kötnéd a kötelet a heregolyói helyett!
- Lehet - jön a válasz, de akkor nem lenne szirénám!"
by 75%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!