Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, hogy utálom a gyerekeket?

Gáz, hogy utálom a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Borzasztó idegesítőnek találom őket, minden idegesít, a vonyításuk, a rohangálásuk. Ez még nem is lenne baj, de folyton folyvást megtalálnak, mert van 2 gyönyörű kutyám, és odajönnek kuncsorogni, hogy simizhessék őket. Én rendszerint elküldöm őket, megmondom, hogy menjen innen, vagy ne simogassa meg. Ilyenkor persze az anyjuk szemében minden vagyok, csak becsületes nem...
2012. ápr. 22. 23:52
 41/95 anonim ***** válasza:

Kedves 40-es,

és ez mégis hogy jön ide?

Szerintem nem kell mindenkinek szeretni a gyerekeket, azt meg a kérdező írta még az első oldalon, hogy pedig majd neki is kéne egyszer szülni, nem? Neki válaszoltam.

2012. ápr. 23. 15:45
 42/95 anonim ***** válasza:
85%
Más gyerekét én is utálom. Ahogy affektálnak, elnyújtva a szavakat. Ahogy kényeskednek, mórikálják magukat. Ahogy szerepeltetik őket a szülők, hogy Izéke, mondd, hogy csinál a halacska/nyuszi, stb.? a gyerek meg elkezd tátogni vagy szuszogni és ettől nekem hasra kell esnem. Vagy amikor sikítanak, követelőznek. a fiúgyerekeket meg végképp nem szeretem, nem tudok velük mit kezdeni, nem bírom őket. Kolléganőmnek fiú ikrei születtek. Azóta nem megyek oda hozzá, ha meglátom a városban, mert általában ott vannak a gyerekei. Amúgy van kislány a családban, ő jó fej és a sajátomat is nagyon fogom majd szeretni.
2012. ápr. 23. 18:13
 43/95 anonim ***** válasza:
34%

Arra nem gondoltál még, hogy mást meg a te kutyáid vonyítása/rohangálása idegesít? Remélem, ők is elküldenek téged a sunyiba.

A 75 %-os vagyok ( már lehet hogy 60%, hehehe:))))))

2012. ápr. 23. 19:23
 44/95 anonim ***** válasza:
13%

Jesszus!Ennyi beteg,antiszociális embert egy rakáson.

Még jó,hogy nem rajtatok múlik az emberiség sorsa,lehet kihalnánk és csak a kutyák maradnának.

2012. ápr. 23. 20:58
 45/95 anonim ***** válasza:
81%
Jaj, nem kell kiesni a bugyidból, még mindig azok vannak túlnyomó többségben, akik szülnek, úgyhogy meg lehet nyugodni, lesz nyugdíjad.
2012. ápr. 23. 21:16
 46/95 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Összefoglalom: te egy bunkó paraszt vagy.

Nem azért, mert nem szereted a gyerekeket. Hanem a stílus miatt, ahogy közlöd velük, hogy nem simogathatják meg az imádott kutyáidat (akik mellesleg undorító büdösek és a saját segglyukukat nyalják, aztán meg a te pofád).

Lehetne kultúrember módjára is tálalni a dolgot.

2012. ápr. 23. 21:23
 47/95 A kérdező kommentje:

A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.

Te pedig a stílusod alapján egy tanulatlan, egyszerű nímand vagy, aki egy gyárban szkeccsöl, és itt szépen minden feszültségét levezeti:) További szép estét!

2012. ápr. 23. 21:24
 48/95 anonim ***** válasza:
17%

Ó nem, de azért köszi a bizalmat.

De most komolyan.

Mit kell ezen vergődni, meg büszkén verni a melled, hogy bunkó vagy más emberekkel. (tök mindegy, hogy gyerek, vagy felnőtt)

Más meg utálja a kutyákat, de nem ír ki róla kérdést, és nem vár megerősítést a többi érzelmi analfabétától.

Nem kell szeretni a gyerekeket.

De hogy direkt bántod őket...

2012. ápr. 23. 21:29
 49/95 anonim ***** válasza:
93%
Én szeretem a kutya-szagot :) No nem az ázottat.
2012. ápr. 23. 23:59
 50/95 anonim ***** válasza:
15%

Jó napom van, küldök neked egy viccet:

"Egy fickó meglát egy kis piros gyerekkocsit az úton. Egy tűzoltósapkás kiskölyök ül benne, és egy nagy kutya húzza. Ahogy közelebb ér, látja, hogy a kutyának a heregolyóira van kötve a kötél, amivel a kis játék tűzoltóautót húzza.

Megszólítja a kiskölyköt:

- Hé, kisfiú, fogadok, hogy jobban húzna a kutyusod, ha a nyakára kötnéd a kötelet a heregolyói helyett!

- Lehet - jön a válasz, de akkor nem lenne szirénám!"

by 75%

2012. ápr. 24. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!