Hogyan lehetne ezt megoldani?
Nagyon rossz helyzet ez.Végül is a jó szándék megvolt bennetek.De valahol érthető apud kiborulása is.Egyedül viszi a tehet,és talán a virslisaláta volt az utolsó csepp,hogy kiboruljon.Mondjuk én egy dolgozó embernek nem salátát csináltam volna,hiszen a férfiak többsége csak köretnek eszi..Egy rántott hús vagy töltött káposzta nyerőbb lett volna.(de nem ez a lényeg)
A lényeg az,hogy szerintem apád elfáradt.Belefáradt abba,hogy csak ő hajtja az igát,és az ő vállán nyugszik minden.Belefáradt abba,hogy dolgozik,és így sem haladtok,sőt szorul a hurok a nyakán.Szerintem tudja,hogy munkanélküliség van,de az is lehet,hogy ő úgy látja,hogy anyud nem tesz meg mindent azért hogy dolgozzon.(nem tudom hogy van csak egy elképzelés)Lehet,hogy apud szerint anyudnak is többet kéne kilincselnie munkáért,vagy akár takarítani is elmehetne.De az tény,hogy apád most készült ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!