Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? (Anya-lánya...

Kinek van igaza? (Anya-lánya vita)

Figyelt kérdés

Édesanyám hatalmas Forma 1 rajongó. Ezzel magában nincsen is gond, viszont mikor eljön az időmérők és futamok ideje teljesen bezsong. Olyankor semmi más program nincs számára, inkább fél napot főz előtte nagy stresszben és sitségben, csakhogy az a két óra legyen szabad. Még ezzel sincs gond, viszont azzal inkább, hogy még család sincs olyankor számára. Legutóbb például nem volt hajlandó elmoccanni a tévéképernyő elől és átjönni a nagyszobába amíg születésnaposként elfújom a gyertyát és felvágom a tortát. (rokonok voltak itt, és menni akartak, ezért kellett olyankor felvágni) Nagyon rosszul esett, hogy a saját gyermekének azt mondja, hogy menjetek vágjátok a tortát most nem érdekel. Ezt hangoztattam is, mire ő sértődött meg, hogy ez az egy hobbija van, ezt szeretné nyugodtan megnézni. Én nem is maga a hobbi ellen szóltam, isten ments, hanem az ellen, hogy a nincs isten se olyankor mikor futam van. 5 perc alatt nem történt volna semmi, ha kijön ő is hozzánk.

Ma ismét egy ilyen helyzet állt elő, a húgomnak 3 órakor indult a busza (ment vissza az kollégiumba), a Forma 1 pedig pont akkor kezdődött. Anya pedig azon idegeskedett, hogy nem megy a tévé, és akkor most ő megint interneten kell nézze stb. S mondtam neki, hogy állj meg, menjen el a húgom, s utána mind mész f1-ezni. Nem borul fel a világ ha Isten ments lemaradsz a rajtról. Erre ismét megsértődött és a múltkori érveket hozta fel.

Legyetek objektívak: kinek van igaza? Én már nem tudom eldönteni...

2012. ápr. 22. 16:31
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%
Anyuka nem dolgozik hétvégén, így megteheti, hogy pár hetente azt a 2 órát a tv előtt töltse :)
2012. ápr. 22. 22:50
 32/38 anonim ***** válasza:

Én is kiakadnék, ha anyukám nem kísérne ki...az max 2 perc. A szülinapodon meg TVzik?? Miért nem veled ünnepel?

Ha valakinek családja van, akkor egy évben egyszer (a szülinapon) illik vele foglalkozni.

De amúgy érthető, hogy Anyukád megérdemel ennyit, de van amiben neked is van igazad.

Reméljük lesz megoldás.

23N

2012. ápr. 22. 23:51
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a kérdező arra nem válaszolt, hogy anyja mit csinált egész hétvégén a Forma1 előtt.

Milyen dolog már az, amikor egész héten dolgozik, hétvégén mos, főz,takarít a gyerekeire,férjére, s ha leülne a TV elé, hogy magával is foglalkozzon, akkor se a gyerekeit ugrálja körbe. Szörnyű ez az anya.

Az én anyám fel se köszönt szülinapomon, nem hogy körbeugráljon, amikor én óhajtom.

Az a fájó ebben, hogy aki normális családban él, az sem becsüli meg, ide jön sírni.

2012. ápr. 23. 09:52
 34/38 anonim ***** válasza:

32-es válaszoló

A szülinap egész nap tart, nem csak abban a pár órában amíg a futam megy.

2012. ápr. 23. 09:53
 35/38 anonim ***** válasza:

Szívesen felajánlom, hogy cseréljünk anyát. Tuti nem tennék fel ilyen nevetséges kérdéseket vele kapcsolatban.

Az én anyám alkoholista, apám meghalt, nevelőapám alkoholista, veri anyámat, mégis anyámnak ő az első. 18 éves koromtól saját magamról gondoskodok, mégis elvégeztem egy fősulit, úgy, hogy anyám nem kísért ki a buszhoz, nem köszöntött fel.

Na, cseréljünk?

Nem tudom, hogy esne édesanyádnak, ha olvasná a kérdésedet.

2012. ápr. 23. 10:23
 36/38 A kérdező kommentje:
Válaszolok, csak nem volt netlehetőségem. A héten a ház körüli teendőket végzi. Munkahelye nincs, viszont főállású háziasszony. Senki nem sajnálja tőle azt a heti 4 órát, SŐT mindenki igyekszik szabaddá tenni neki azt az időt (ha vendégek jönnek szívesen átvállalom a fogadásukat, vagy elvállalom hogy elkészítem a sütit én, menjen hamarabb üljön le). Cserébe csak annyit várna el a család (legalábbis mi gyerekek), hogy ha véletlenül egy évben egyszer valami fontos esemény van pont abban a két órában, akkor abból 5 percet szánjon ránk.
2012. ápr. 24. 09:16
 37/38 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy úgy írtad ki a kérdésedet, hogy melyikőtöknek van igaza, képtelen vagy elfogadni azt, hogy a többség anyukád mellé állt és ugyanúgy a saját igazadat hajtogatod...
2012. ápr. 24. 09:38
 38/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek van igaza.
2012. ápr. 24. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!