Vannak olyan nők akik elnézik hogy a férjük szeretőt tart? Ha igen miért hunynak szemet felette?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 10:14
11/13 anonim válasza:
Az egyik munkatársam így tett.
A szülei eldobták maguktól, nem szívesen látták, a párjával élt, semmije nem volt, minimálbért keresett, elmenni se tudott volna.
Már 2 éve nem láttam, új helyre mentem, kíváncsi vagyok, hogy mi van szegénykémmel. Borzalmas lehet így, hogy nem tud lépni az illető, pedig menne új életet kezdeni, hogy ne csak a rossz jusson neki.
12/13 anonim válasza:
Már a nő részéről sincsenek érzelmek és tulajdonképpen szarik az egészre. Csak azért nem válik, mert valami okból kényelmes így neki.
13/13 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Apunak vannak nőügyei, anyu tud róla, gyakorlatilag az egész család tud róla, sőt szerintem még más ismerősök is, de anyu nem lép, mert nem tud. Nagyon nem szeretik már egymást, de költözni nem tudunk, mert nincs pénz. Nincs pénz albira, arra meg főleg, hogy kifizessük apu részét a lakásból, hogy ő tűnjön el. Meg aztán nem is szeretnénk, hogy mi albiba menjünk, apu meg itt maradjon a jó kis lakásban. Úgyhogy ennyi a titok nyitja. A pénz. Mindig csak a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!