Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mertek a szüleitek előtt...

Mertek a szüleitek előtt alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Bőven elmúltam már 20 éves, szóval már régen nagykorú vagyok. Még a szüleimmel lakom, gyűjtök a saját életemre. Persze, a rezsihez és a közös kiadásokhoz hozzájárulok én is. A szüleim soha nem isznak semmilyen alkoholt sem, még szilveszterkor sem. Én meg nem merek előttük még egy sört sem meginni, vagy bármilyen alkoholos italt, mert mit fognak szólni. Pedig néha szívesen meginnék egy dobozzal. De nem merek.
2012. ápr. 22. 08:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ünnepekkor, hétvégén sokszor megiszok a szüleimmel 1-2 pohár pezsgőt, bort vagy egy likőrt. Nálunk mindig van otthon valamilyen minőségi alkoholos ital és a jóízlés határait betartva sűrűn koccintunk (senkinek sincsenek alkolholproblémái...)

26 N

2012. ápr. 22. 12:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Merni mernék, de nem szoktam, mert csak rövidet iszom. Azt meg csak úgy otthon nem húz le az ember. Mondhatni, társasági ivó vagyok. :D
2012. ápr. 22. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Van a rokonságban alkesz, a család nagyon vallásos, egyik családtagomnak meg csak az egy dci bor nem számít alkoholizmusnak, egyéb piákat, sört meg egyebeket alkoholizmusnak tartja. Másik családtagom meg ha meglátja h egy doboz sört iszok akkor meg akarja inni a felét h kevesebbet igyak. :D

Egyszer külföldről hoztam sokféle spéci sört, kérdezésem nélkül mind megitták, még kóstolót se hagytak. :(

Apám legalább nem ennyire leborult absztinens, nem tartja ördögtől valónak ebédnél az aperitifet.

2012. ápr. 22. 14:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Én már férjhez mentem, de pl az esküvőnkön a pezsgő, koccintás :) Bár én nem nagyon fogyasztok alkoholt, de családi rendezvényeken egy kevés pezsgő vagy ilyesmi italokból szoktam inni.
2012. ápr. 23. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!